tiistai 24. syyskuuta 2013

Matkaan taas kuljen nyt, suunnasta en piittaa nyt ♪

Kuljetusvaunut sisustettu mukaviksi, kohta starttaamme kohti Riikaa! Mukana menossa autolastillinen Draconialaisia ja vähän muitakin!



tiistai 3. syyskuuta 2013

Compact Care - kissa


Käykäähän kaikki sankoin joukoin äänestämässä Tristanista Compact Care-kissa ;)
Kukapa muu olisi sopivampi poseeraamaan mainoksissa...

Klikkaa TÄSTÄ (äänestys Facebookissa)

Näin mä sit poseeraisin...
Haluun myös voittaa vuoden hiekat, ettei mun tarvis enää kakkia niitylle...

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Vilja Viehkeä

Pikkuinen Vilja on jo 1v ja 3kk! Kuukauden takainen ilmoituskin on peruttu, neitokainen tuli parin tunnin päästä katumapäälle, ei pojat sittenkään ole kivoja... Niinpä täällä on jatkettu ihan normaalia eloa. Näyttelytaukokin on päättymässä...












Tytsykkä on päässyt jo julkkikseksikin! Kansikuvatyttö ♥

Muutimme Tampereelle!

Ai, eikö tämä ollutkaan uusi uutinen? No ehkä ei, koska täällä tosiaan olemme majailleet nyt kesäkuun alusta saakka!

Pakkaaminen on rankkaa puuhaa!
Virallinen valvoja

Koko kööri viimeisiä hetkiä Vaasassa!

Matka ei sujunut ihan täysin ongelmitta... Jo tuttuun tapaansa Vilja alkoi ulvoa, ja sitten lensi yrjö... Musta alkaa pikkuhiljaa tuntua, että se tekee sen ihan vaan sen takia, että pääsee takaikkunalle tiirailemaan ;)

Misty matkusti piiiiitkästä aikaa pitempää matkaa, ja kamalaahan se oli. Surkea itku vaan kuului, kun ei mahtunut kääntämään bokseja niin, että olisi saanut matkustaa kaverin kanssa naamat vastakkain. Tuossa samalla kun Viljan yrjöjä putsasin Juustoportin pihassa, pyyhkäilin myös Mistyn boksista pissat... Toinen pissa tuli vielä ihan loppukilometreillä. Uuteen kotiin saapuessa olisin halunnut vähän putsata Mistyn pissaisia tassuja, mutta raukka oli niin häpeissään, että katosi samantien boksista päästyään, eikä kissaa löytynyt mistään tuntikausiin! Lopulta illalla nukkumaanmennessä pieni parka löytyi petauspatjan sisältä :( Onneksi Missukan ei tarvitse matkustaa pitkää matkaa taas pitkään aikaan!


Muuten kotiutuminen uuteen paikkaan sujui hyvin. Muutaman viikon ajan oli tietenkin jännää, kun joka paikka oli täynnä pahvilaatikoita, nurinpäin olevia sohvia yms. Hajut ja kaverit olivat kuitenkin tuttuja, joten ei sopeutumisvaikeuksia!

Mihis me tultiin?
Tässä laatikossa on varmaan mun lelut?
Tänne mahtuu vielä tavaraa!
Täällä ei oo enää mitään...
Liian raskasta hommaa, mä lepään nyt.
Tää seinä pitäs ehkä maalata...
Tähän sopis joku taulu?
Tää sohva on jotenkin kummallinen...
Hei, hirvee sotku täällä...



Parveke hyväksytty!
Mä voin auttaa pitämällä tästä paperista kiinni...
Jaa täällä on tämmönen kissapöytä!
Mistyn oma hieno nurkkaus uudella lasitetulla parvekkeella!

Kesän näytökset

Hyi laiskimus! Ei ole uusia tekstejä tullut aikoihin.

Kesällä kävimme kahdessa näyttelyssä. Toukokuun lopussa oli Tampereella Pirokin näyttely, jossa järjestettiin norjalaisten metsäkissojen breed bis. Tottahan sinne sitten täytyi lähteä.

Vilja matkustaa

Koska tuosta näyttelystä on jo yli 3 kuukautta, ovat muistikuvani aika hatarat :D Tulokset olivat kuitenkin oikein mukavat. Viljalla oli kilpailijana hieman vanhempi, hyvin samanoloinen tyttönen. Sertikisa oli aika tiukka, mutta lopulta Vilja vei voiton, perusteluna muistaakseni parempi turkki ja pää. Vilja oli sitten myös tuomarin paras naaras. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun Vilja pelmuutti puolet turkistaan tuomarin pöydälle, päätin, että tämän näyttelyn jälkeen meillä alkaa näyttelytauko...

Tristanista tykättiin myös kovasti, värin parhaassa vastassa oli kuitenkin iki-ihana Viljan isukki Oskari, ja voitto meni hienosti siihen osoitteeseen! Oskari on kasvattanut tosi upean turkin ja massaakin on tullut hienosti lisää.

Mamma sai sertinsä, ja loppuviimein oli jälleen myös paras siitosnaaras!

Paneelissa Viljaa vastassa oli hienoja, vanhoja naaraita ja ihan nauratti, millaisessa seurassa Vilja-vauva kilpaili. Viimeistään siinä vaiheessa oli päivänselvää, että nyt pikkutyttö saa jäädä kotiin kasvamaan.


Kesän toinen näyttely oli Surokin näytös Helsingissä heinäkuun lopussa. Ekaa kertaa lähdimme pääkaupunkiseudun näyttelyyn, kun matka ei enää ole niin toivottoman pitkä. Vilja tosiaan sai olla kotona kasvamassa, mukaan lähtivät Cindy ja Tristan. Paikalla olivat myös, Usva, Hippu, Väinö ja Topi. Kaikki saivat jälleen hienot arvostelut, ja loppupaneelissa olivat sekä Usva että Hippu kastraattinaaraissa. Topi valmistui Championiksi! Tuomari Jörgen Billing märisi Cindyn valkoisen määrästä. Hänen mielestään valkoisen tulee ehdottomasti olla näkyvä, vaikka niinhän se pitäisi olla, että kun sitä on, niin sitä sitten on. Tämän vuoksi hän valitsi Usvan paremmaksi, vaikka muuten Cindy olikin hänen mielestään parempi. Pönttöpää.
No, Cindystä tuli sitten jälleen kerran kategorian II paras siitosnaaras. Hyvä lapset!

Vasta seuraavana päivänä katselin catshow.fi:stä näyttelyn tuloksia, ja ihmettelin miten ihmeessä siellä näyttää, että DRACONIAN olisi ollut päivän paras kasvattaja?! Ajattelin, että siinä on varmaan joku kirjausvirhe, koska näyttelyssä voittajaksi kuulutettiin kuitenkin ihan eri kasvattaja. Laskeskeltuani pisteitä, näyttikin siltä, että tuo voisi pitää paikkansa, joten laitoin Surokille sähköpostia. Ja kas vain, niinhän se oli, että Draconian todellakin oli sunnuntaina paras kasvattaja! Harmi sinänsä, että näyttelyssä kuulutettiin väärin (edellisen päivän tulokset) sillä tuo olisi tullut ihan puun takaa, ja ilmeeni olisi varmaan jälleen kerran ollut näkemisen arvoinen :) Palkinnot tulivat sitten kuitenkin perästä postissa.