maanantai 19. marraskuuta 2012

Jytky-Tytky

Cindy on toipunut steriloinnista ihan entiselleen. Leikkauksesta muistuttaa enää hieman harvempi masukarvoitus, haavasta ei näy jälkeäkään.

Pötkötys

Oikeastaan ainut muutos on siinä, ettei hän enää ole niin kranttu ruuan suhteen :) Raksujen ja lihan lisäksi nyt maistuu myös kaikki märkäruuat, ja ruokaa oikein pyytämällä pyydetään, jos se pääsee kupposesta loppumaan. Jos ei ruokaa tipu, käydään mielenosoituksellisesti varastamassa tiskiharja, ja jäystetään sitä. Jos tiskiharjan yrittää ottaa pois, se kuljetetaan vauhdilla sohvan alle. Jos aamulla herää puriseviin naamapuskuihin tai hiusten jäystämiseen, tietää, että ruoka on loppu. Tässä nyt tietenkin saa sitten pian alkaa seurailemaan, ettei neiti muutu pallon muotoiseksi ;)

Ehkä hieman enemmän tullaan myös puskemaan, pyytämään rapsutuksia ja yöllä viereen nukkumaan. Tälläkin hetkellä neiti uinuu sohvalla kyljessä kiinni.

Cindy on nyt viimeaikoina alkanut tuntua jotenkin hurjan jytkyltä. Aamulla käväistiinkin sitten puntarilla, ja suureksi yllätyksekseni puntari näyttää lukemaa 5 kilogrammaa! Vitosella ei ole paino ennemmin alkanut. Ennen ekoja pentuja puolitoistavuotiaana paino oli 3,6kg ja ennen viimeisiä pentuja 4,9kg. Illalla täytyi tehdä vielä uusintapunnitus, mutta tulos oli ihan sama. Ylimääräistä massua ei vielä ole. Luusto tuntuu yhtäkkiä ihan hurjan vahvalta ja rimpulaneidosta ei ole enää tietoakaan!

Neiti valtaistuimellaan uneksimassa.

Steriloinnin jälkeen turkki lähti tippumaan, ja sitä lähtee edelleen varsin runsaasti. Neiti tykkää kovasti harjailusta, ja päivittäin harjaillaankin monta kourallista irtokarvaa. Toivotaan, että kohtapuoliin neiti päättäisi kasvattaa oikein kunnollisen kastraattiturkin. Sitä odotellessa, toivotaan että viimeistään toukokuuksi, kun Pohkissin näyttely tulee jälleen Vaasaan, jee!

Kuukauden lihavarannot...

Vilja-pikkuinenkin se vain kasvaa kasvamistaan. Enää 200g matkaa Cindyn 1,5-vuotispainoon, eikä neiti ole vielä puolta vuottakaan!

Tyttelit murkinoimassa

4 kommenttia:

 1. Go Cindy! Mammastahan on tullut oikein syömärihirmu :)

  Nyt sitten vaan Cindyn kanssa näyttelyihin valloittamaan kastraattiareenat, kun rouva kerran päätti alkaa kasvaa kunnon mittoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitten mennään jos (KUN, jooko!) se turkkikin tulee perästä :) Mutta ei tuo jytkyyntyminen kuitenkaan valitettavasti auta siihen, että saisi olla kokoa pitempi ja korkeampi :)

   Poista
 2. Venytät vaan ahkerasti joka ilta näyttelyasentoon, niin jospa mamma siitä venyisi pituuttakin ;D

  Voisin muuten lainata Cindya meille opettamaan itsepäiselle tyttärellensä, että kaikki ruoka syödään mitä tarjolle laitetaan, jospa äiskän sana painaisi...

  VastaaPoista