sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kaikki ovat kodikkaita!

Apuva papuva! Aika vaan kuluu, kiitää ja liitää! Pennut ovat ylittäneet jo kaikki barrikaadit, ja nyt temmellystilaa on koko asunto. On ollut hauska seurata yllättyneitä ilmeitä, kun elintila vaan laajenee laajenemistaan. Ensin makkarista olohuoneeseen ja keittiöön, sitten eteiseen ja lopulta vessaan ja saunaankin! Nyt on ollut muutama niin lämmin ja aurinkoinen päivä, että ollaan käyty tutustumassa myös parvekkeeseen. Pennut intoutuivat ihan hurjasti ja lähtivät heti kiipeämään raapimatolppaa pitkin katonrajaan asti. Aivan älyttömän hienosti osaavat myös peruuttaa koko matkan alas. Paljon itsesuojeluvaistoa ei kyllä löydy, kun mm. Niki juoksi suoraan pikkuikkunaa päin - sinne olis liihottanut 6 kerrosta alaspäin ilman ikkunaa...

Mistyn kanssa on mukava painiskella!
Nipsu nauttii auringonpaisteesta parvekkeella
Kiipeilijä-Nanna
Huii! Korkeella!

Kisuilla on saunassa ihan oma lepo-osasto. Tulevat kodit voivatkin miettiä, tuliko nyt valittua oikeansäyinen pentu, koska tutut kunkin omanväriset hajuelementit seuraavat sitten mukana uuteen kotiin ;)

Lepo-osasto
Onkstää mun peti?
Ei oo Nappi sun, vaan mun! T:Nino
Tän täytyy olla mun, koska se on samanvärinen kuin minä!
Mutta tämä on ihan prinsessavärinen. Ehkä Nikiä ei haittaa jos vähän lainaan.
..eikä Ninoa... Testaan nää kaikki!

Tänä viikonloppuna kävi vieraita sekä Nipsulla että Nikillä, ja nyt on sitten koko jengi löytänyt tulevat kotinsa! Kaikille on tiedossa mukavat kodit ja uusia kissakavereita :) Vielä vähän päälle kuukausi kasvetaan emon huomassa, ja sitten pikkuhiljaa lähdetään valloittamaan maailmaa. Kaikki eivät onneksi tule lähtemään samalla ovenavauksella, joten emolle ja muille isoille kisuille tulee mukavan pehmeä lasku takaisin arkeen. Mahdollisuuksien mukaan mieluiten toimitan kisut kotiinkuljetuksella uusiin koteihin, niin pääsen myös näkemään uuden kodin ja uudet kissaystävät. Uusissa kavereissa on melkoinen rotukirjo, löytyy niin rotutovereita, kotikissaa, maine coonia, ragdollia kuin venäjänsinistäkin.

Meilläkin on nyt kodit!

Viikko sitten kävin Väinön kanssa edustamassa Hämeenlinnan esittelynäyttelyssä, ja rentoväinyskä keräsikin runsaasti huomiota leppoisalla olemuksellaan ja suurella koollaan. On ihan hirveän kiva kun kissalla on noin luottavainen ja steressaamaton mieli, että suuressakin ihmisvilinässä vaan makoillaan rauhassa pöydällä kaikkien ihasteltavana.

GIC Draconian September Ashes "Väinö"

Tulevana keskiviikkona meillä onkin sitten edessä eläinlääkärikäynti, kun menemme hakemaan ensimmäiset rokotukset ja mikrosirut! Samalla testaamme myös meille uuden klinikan Univetin. Rekisterikirjatkin ennättivät jo tulla, joten saamme ne mukaan.

Nikin poseeraushetki
Tyhmä Nipsu, voitko mennä muualle kun on mun vuoro poseerata! T: Niki
Munpas! T:Nipsu
Nanna
Punnituskulho
Nipsu ♥ Nanna
Nannakin osaa käyttää aktivointivempelettä...
Lepoaika
Mamma hei, eikös tuo kokis ole vähän epäterveellistä? T:Nipsu
Pitäsköhän meidät jo totuttaa pesuihinkin? Kysyy Nappi

Auringonpaiste on tuonut mukanaan myös vähän vähemmän toivottua ilmiötä, kun Vilja hieman laulelee jo toista kertaa pentujen aikana. Onneksi ei pahasti, ja lapsia ei siitä huolimatta unohdeta. Parhaillaan on menossa iltapalamaidottelut. Jännä juttu, että nyt taas tarjoillaan maitoa kerran tai pari päivässä, kun vähän aikaa jo luulin, että imetys on lopetettu kokonaan. Toisaalta maito ei ole enää tarpeen, koska pennut syövät todella hyvin ja paljon, mutta onhan tuo pienille ja mammalle mukava yhteinen hetki :)

Mumssun mumssun

2 kommenttia:

  1. Todella ihania kissoja!!! Paljon ovat myös kasvaneet. Viimeiset Nipsun ja Napin kuvat ovat mielestäni parhaita! :)

    Olen ajatellut tehdä postauksen blogiini parhaista kissablogeista joita luen ja ajattelin laittaa linkin myös tähän blogiin. Olisiko siis mahdollista laittaa jokin kuva kissoista siihen? Kuva ei tietenkään ole pakollinen :)

    VastaaPoista