maanantai 22. joulukuuta 2014

Jouluterveiset!


Pörröistä joulua vaan kaikille!
Sen lisäksi, että tämä blogin päivittäminen on muutenkin jäänyt, nyt täältä on hävinneet myös lähes kaikki tämän vuoden kuvat! Yritin aloittaa palauttenut loppupäästä, mutta kun puolessa tunnissa sain jäljitettyä vasta viiden kuvan henkilöllisyydet, ei taida kärsivällisyys riittää. Lisäksi täällä näyttää olevan edelleen sama ongelma, että tänne suoraan lisätyt kuvat menettävät värinsä. Olisiko jollain ehdottaa joku korvaava blogipaikka, jos saatais taas homma toimimaan?

Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua. Vilja lähti elokuussa kesälomalle Lempäälään lastensa luokse, ja vietti siellä mukavan kuukauden. (vaikauankosenytolikaan)
Pakkasin laukkuni ja lähdin Lempäälään
Siellä kiipeilin puissa
Ja vaanin viidakossa
Vilja meni myös naimisiin Maine Coon Pikin kanssa, Nanna toimii morsiusneitona. Kuva hukassa. Reissunsa alkajaisiksi tosin mourusi ja kiemursi 2 viikkoa lorottaen koko talon ja tartutti moureen tyttäreensäkin, joten ei taida saada uutta kyläkutsua ;)
Kotiinpaluu sujui tosi nätisti, vaikka Vilja oli ehtinytkin tottua isoon ulkoilualueeseen ja muutenkin väljempiin maisemiin. Varsinkin Tipsutin oli vähän ikävöinyt pikkusiskoa.

Muutamissa näytelmissä ollaan käyty, pikkukakaroistakin kaikki Thoria lukuunottamatta ovat käyneet esiintymässä ja pärjänneet hienosti. Männäviikonloppuna saatiin jo ekat tittelitkin, kun Nanna valmistui Championiksi ja Nappi Premioriksi! Tristan luovutti mustavalkoisten kastraattiurosten edustusvuoron Napille, ja jäi itse hyvin ansaitulle löhölomalle. Ei kuitenkaan eläkkeelle, vaan palannee areenalle vielä joskus :)  Kasvattajalla alkaa olla vähän näyttelyväsymystä, mutta tammikuun lopussa mennään vielä Lahteen, jossa näytillä ovat kaikki karvansa talveksi tiputtanut Vilja-mamma sekä lapset Nappi, Nipsu, Nanna ja Thor ekaa kertaa sekä Hippu-tätönen.

Minullakin on käynyt mukavia vieraita, kun Nino, Nappi ja Nanna ovat käyneet hoidossa. Toisaalta olen kyllä iloinen, että talossa ole yhtään pentua, ovat ne sen verran hurjia vauhtipettereitä.

Nappi kylässä
Nino kylässä
Nappi ja Nanna kylässä
Elokuussa Cindystä tuli jälleen mummo, kun Väinö-poika synnytti 6 terhakkaa tenavaa, joiden syntymistä riensinkin Saloon seuraamaan. Valitettavasti en nyt isompana ole heitä vielä nähnyt, mutta ainakin osa tulee käymään näyttelyissä.

Vähän ikävämpänä uutisena on se, että Tristanin sydänultrassa todettiin, ettei se suuri sydän ihan normaali ole. Hänellä on lievä HCM, joka tosin onneksi ei ole vielä oireillut mitenkään, eikä välttämättä koskaan tulekaan oireilemaan. Seuraamme tilannetta vuosittain ja toivomme poikaselle terveyttä ja pitkää ikää ♥

Kuvia olis vaikka kuinka, mutta en nyt ala tänne lisäilemään, jos löytyisi vaikka joku toimivampi systeemi pian. Kohta nimittäin saattaa olla taas enemmän kerrottavaa. Nanna on lähettänyt rakkauskirjeen, johon on saanut vastauksen. Saas nähdä, kuuluuko kevätkesällä taas pienten Draconialaisten tassujen töpsöttelyä ;)

Nanna 11kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti