torstai 15. joulukuuta 2011

Uusia jäseniä kastraattikerhossa + näyttelysuunnitelmia

Miten aika kuluukaan niin nopeasti! Vastahan Moonspell-pentue syntyi, ja nyt jo kolkuttelevat aikuisuuden porteilla! Sasu, Frodo ja Hippu ovat jo päässeet viettämään onnellista kastraattikerholaisen elämää. Vikistä en ole kuullut Tampereen näyttelyn jälkeen mitään, olisi tosi kiva kuulla jotain kuulumisia! Siiri ja Kiara keskittyvät kasvamiseen, ja toivottavasti tytöt ottaisivatkin kunnon kasvuspurtin! Ensi vuoden puolella sitten aletaan enemmän ajattelemaan niitä poikaystäviä...

Ensi vuoden näyttelysuunnitelmia on pikkuhiljaa pähkäilty. Tammikuun Surokin ilmoittautumisaika päättyy huomenna, enkä ole vieläkään päättänyt ilmoitanko Cindyn sunnuntaille. Itsehän lennän tuolloin sopivasti Helsinkiin, mutta kysymys kuuluukin miten saisin myös Cindyn sinne lauantai-iltana tai sunnuntai-aamuna?! Ehdotuksia otetaan vastaan ;) Cindylle kun olisi toiveissa tuo SC-titteli vielä saada ennen viimeisiä pentuja.

Seuraavana mietintämyssyssä onkin helmikuun Tallinna, molemmat isot kisut tarvisivat korkeimpiin titteleihin vielä ulkomaansertit. Matkaseuraa mulla ei kyllä ole, saa ilmoittautua ;) Pirokin bussikyydissä jokatapauksessa taas pääsisi, joten sen puoleen siinä ei ole murehdittavaa. Tallinnaan jos/kun mennään, jää Jyväskylä pois, kun olisivat peräkkäisinä viikonloppuina.

Maaliskuussa vuorossa olisi jälleen Turok. Sinne pääsisi mukaan myös Kiara, ensimmäistä kertaa avoimeen luokkaan. Jos kaikki menisi niinkuin toivotaan, tämän jälkeen tytöt jäisivätkin mammalomalle!

Toukokuussa olisi hyvin harvinainen tilanne, kun Pohkis järjestää näyttelyn Vaasassa! Tietenkin juuri silloin, kun mulla ei liene näyttelytettäviä... No, ehkäpä Sasu lähtee mukaan ;)? Ja ehkäpä voisin harkita niinkin hurjaa juttua, josko kokeilisi ekaa kertaa assistentin hommia! Hui!

Edit. Maksoin ja laitoin nyt sitten sähköisen ilmoittautumisen (olipa helppoa) sinne Surokiin. Sit voidaankin alkaa miettiä miten homma onnistuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti