tiistai 11. syyskuuta 2012

Viljan ensiesiintyminen lähestyy!

Tulevana viikonloppuna matkaamme Tampereelle. Tiedossa on pikku-Viljan ensiesiintyminen näyttelyssä. Tristan lähtee mukaan tueksi ja turvaksi. Kisukoita voi tulla treffaamaan Raholan liikuntakeskukseen lauantaina ja sunnuntaina klo 10 - 17. Meillä on mukana musta tuplasturdi ja näyttely EI ole eurotyylinen, joten valitettavasti kisuista ei juuri mitään näy siitä mustan verkon läpi... Mutta jos olen paikalla, kisut mielellään raottavat asumuksensa ovia ;)


Myös Veikko ja Väinö voisivat matkustaa mukanani Tampereelle uutta kotiaan vastalle, mutta toistaiseksi moisia ei ole tiedossa. Ota siis yhteyttä, jos olet yhtä tai kahta ihanaa kehruupalleroa vailla :)

Vähän kyllä jänskättää, mitä Vilja mahtaa tuumata moisesta touhusta. Vilja on niin vauhdikas touhutassu, ettei yleensä jaksa kauaa pysyä paikoillaan ihmeteltävänä. Tytteli on myös vasta 2 viikkoa yli sallitun alaikärajan, eli näyttelyn nuorimpia, ellei jopa nuorin mirri. Olisi mukavaa, jos sattuisi olemaan muitakin mustavalkeita pentuja, ja saataisiin vähän vertailua. Mutta saapa nähdä, mustavalkeat ovat yleensä aika harvassa.

Myös Rahola näyttelypaikkana vähän ärmystyttää, viimeksi vannoin ettei enää ikinä sinne! Pirkkahalli on niin loistava näyttelypaikka, Raholasta ei viimekertaisen perusteella ole mitään positiivista sanottavaa. Toivottavasti siellä on tehty ihmeitä ja yllätynkin positiivisesti tällä kertaa!

Huomenna tiedossa sitten puunaustalkoot! Saa nähdä pysyykö Tristanilla turkis päällä pesun läpi, kun yhtäkkiä jokapaikka on alkanut olla pullollaan valkoisia kaulurihaituvia... Tietysti taas juuri ennen näyttelyä ;P

Vilja 14 viikkoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti