torstai 18. lokakuuta 2012

Vaasalaiset hurmattu ;)

Vaasan eläinsuojeluyhdistys järjesti sunnuntaina Vaasassa Kasarmintorilla eläinten tapahtuman. Mukana oli kissaa, koiraa, vuohi, kanoja, poni ym. nähtävää. Itse pakkasin mukaan sturdin ja kolme kattia. Vilja ja Veikko lähtivät kerryttämään kokemuksia, Tristan tuli mukaan tueksi ja turvaksi, ja tietenkin esiintymään, show-mies kun on ;)


Sää oli onneksi aurinkoinen, vaikkakin hyvin jäätävä. Tapahtuman huonosta mainostuksesta (vink, vink) huolimatta ihmisiä löysi paikalle ihan mukavasti, ja kisuilla riitti ihastelijoita ja silittelijöitä. Otin kunkin kissan vuorollaan häkistä ulos ihmeteltäväksi. Valjaat oli päällä turvallisuuden vuoksi, eivätkä ne näyttäneet pikkukisujakaan haittaavan ollenkaan. Pennut olivat varsin rohkeita, vaikka välillä päät kaivettiinkin kainaloon piiloon. Veikko tapansa mukaan kehräsi jatkuvasti. Ympärillä hyöri kuitenkin kokoajan paljon ihmisiä ja koiria ja kaikenlaista hälinää kuului joka puolelta. Koko jengi tuntui kuitenkin viihtyvän uudessa jännässä tilanteessa, ja kyllä uni maittoikin illalla!

Joku järjen riemuvoitto tosin nosti koiransa häkille naama kissaan kiinni, kun olin vähän kauempana, mutta muuten olin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka nätisti kaikki pienimmätkin lapset käsittelivät kisuja!
Harmi että itsellä oli mukana vain kännykkäkamera - jos joku sattui ottamaan meistä kuvia tuolla, otan mielelläni vastaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti