torstai 14. helmikuuta 2013

Lumivaltakunta ja huonostikäyttäytyvät lumihirviöt

Parveke on pysynyt aika hyvin lumettomana, ennenkuin tässä jokunen viikko sitten pyrytti oikein olan takaa, ja koko parveke puineen sai lumikuorrutuksen. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö puolestaan on muodostanut järjettömän kokoisen jäävuoren, joten melko arktiset oltavat on ulkoilutilassa. Lumi taitaa olla karvatöppösten mieleen, koska pihalle pyydetään ja rynnätään taas innolla.Eilen huomasin kuitenkin melkoisen epätoivottua käytöstä, kun jäin seuraamaan ikkunasta, mitä turkikset pihalla touhuavat. Pitkien valjasulkoilujen aikana on normaalia, että Tristan tai Cindy saattaa kaivaa lumeen kuopan ja pissata. Ymmyrkäisenä seurasin, kun Tristan kaivoi parvekkeen kinokseen kuopan, ja pissasi sinne. Hetken päästä Cindy teki saman eri kohtaan! Noh noh! Parvekkeella on sentään myös hiekkavessa!! Viljallakin näytti olevan pissahätä, ja kävi kaivelemassa molempien aikuisten pissapaikalla, mutta meni sitten kuitenkin fiksuna tyttönä oikeaan vessaan. Nyt täytyy vaan toivoa, että moiset jätökset haihtuvat lumen mukana, tai hankkia lapio ja paiskoa lumet pois parvekkeelta.
Tääkö on vessa?
No tässä on kans ihan hyvä vessa.
Onhan se nyt ihan hiekkalaatikon näköinen.
Mamma mitä sä teit, et kai vain pissannut siihen?!

Hetken ulkona touhuttuaan kisut asettuvat aina kiipeilypuuhun kukin omalle orrelleen möllöttelemään; katselemaan ohikulkijoita tai uinumaan. Eivätpä meinaa tulla sisällekään, kun ovea avaan.

Pallomamman hieno turkis!
Vilja
 PS: Selvennykseksi, että meillä ei kissoilla ole tapana pissailla mihin sattuu, mutta tuo lumi ilmeisesti vaikutti hyvältä peittelymateriaalilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti