sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kissinpojan kuulumiset


Koska oikein parannun?

Lauantai sujui samaan tyyliin kuin edellisetkin päivät. Misty käyttäytyy suht normaalisti, mutta ei vaan syö eikä juo. Muutaman kerran annoin ruiskulla ruokamössöä ja nutriplussaa. Yök, sanoo kissaherra ja pruiskauttaa puolet pitkin seiniä ja vaatteita ja suuttuu. Päivällä kävi normaalisti pissalla ja sitten myös vesiripulilla. Ei se siis edelleenkään ihan tukossa ole, koska jotain tulee läpi!

Illalla laitoin ruokaa, ja Misty jopa nuolaisi pari nuolaisua kastiketta. Kinkkua tarjotessa kyllä nuoli sitä, mutta ei vaan syönyt. Ihankuin ongelma olisi jotenkin suussa? Jos nieleminen sattuu jotenkin?

Yöllä tarjosin taas kinkkua, ja kuinka ollakaan puoli viiden aikaan Misty söi kokonaisen kinkkusiivun! :) Aamulla löysin sen ruokakupin äärestä lipomasta huuliaan, ja tarjosin taas kinkkua ja broilerinsuikaleen, ja se söi! Ja söi kymmenen raksuakin! Aivan mahtavaa :)

Hiekkalaatikoista ei ole löytynyt mitään outoa tuotosta. Tilanne ei ole normaali eikä todellakaan voi vielä huokaista helpotuksesta, mutta hieman paremmin täällä nyt voidaan!


1 kommentti:

  1. Huh miten helpottavaa, että pojulle maistuu jo ruoka edes vähän! Ehkä mennään jo parempaan suuntaan. Paljon toipumisrapsutuksia ja -puskuja toivottaa täältä sekä ihmiset, että kattitrio!

    VastaaPoista