maanantai 22. huhtikuuta 2013

Misty Mystique

Misty on kunnossa :)! Näyttää siltä, että arvoitukseksi jää, mikä sitä loppujenlopuksi vaivasi. Sunnuntaina maistui taas ruoka. Ei suuria määriä, mutta söi kuitenkin kaikenlaista. Hiekkalaatikkoon ei ole tupsahtanut mitään vierasesineitä. Toki se on vielä aika vaisu ja lähinnä lepää ja nukkuu, mutta syö kuitenkin hyvin.

Täytyy taas olla iloinen vakuutuksesta. Eka käynti maksoi 151,70€ ja toinen 61,35€ eli yhteensä 213,05 euroa vaikkei edes tehty paljon mitään! Tuosta itselle jäi maksettavaa 107,18 euroa, eli Mistyn tämän vuoden vakuutusmaksut on kuitattu. Jos oltais jouduttu lähtemään yöllä päivykseen niin ties mikä tonnin paukku sieltä olisi pamahtanut, mutta on lohdullista, että on aivan sama kuinka kalliita toimenpiteitä kissan auttamiseksi joudutaan tekemään, kun itse olisi joutunut maksamaan siitä kuitenkin vain 25%.

Nyt sitten vaan odotellaan perjantaita, jotta päästään juhlimaan toivottavasti terveen Mistyn 6-vuotissynttäreitä!

Mukavaa, että Misty-setä on taas kunnossa! t:Tytöt

2 kommenttia:

 1. Ihanuutta! Hirmuisen huolissani olin Mistystä!

  Ei näiden sairasteluiden syy välttämättä aina selviä, vaikka huolestuneena mammana olisi hirveän kiva tietää mikä pahan olon on aiheuttanut.

  Kyllä Mistyliinillä varmaan menee vielä jokunen päivä toipua täysin ennalleen noin rajusta huonovointisuudesta, mutta varmasti poika on riehakkaassa juhlakunnossa jo synttäreiksi :)

  VastaaPoista
 2. Olipa täällä mukavia uutisia :)
  Toivottavasti Misty on pian täysin ennallaan!

  VastaaPoista