sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kesän näytökset

Hyi laiskimus! Ei ole uusia tekstejä tullut aikoihin.

Kesällä kävimme kahdessa näyttelyssä. Toukokuun lopussa oli Tampereella Pirokin näyttely, jossa järjestettiin norjalaisten metsäkissojen breed bis. Tottahan sinne sitten täytyi lähteä.

Vilja matkustaa

Koska tuosta näyttelystä on jo yli 3 kuukautta, ovat muistikuvani aika hatarat :D Tulokset olivat kuitenkin oikein mukavat. Viljalla oli kilpailijana hieman vanhempi, hyvin samanoloinen tyttönen. Sertikisa oli aika tiukka, mutta lopulta Vilja vei voiton, perusteluna muistaakseni parempi turkki ja pää. Vilja oli sitten myös tuomarin paras naaras. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun Vilja pelmuutti puolet turkistaan tuomarin pöydälle, päätin, että tämän näyttelyn jälkeen meillä alkaa näyttelytauko...

Tristanista tykättiin myös kovasti, värin parhaassa vastassa oli kuitenkin iki-ihana Viljan isukki Oskari, ja voitto meni hienosti siihen osoitteeseen! Oskari on kasvattanut tosi upean turkin ja massaakin on tullut hienosti lisää.

Mamma sai sertinsä, ja loppuviimein oli jälleen myös paras siitosnaaras!

Paneelissa Viljaa vastassa oli hienoja, vanhoja naaraita ja ihan nauratti, millaisessa seurassa Vilja-vauva kilpaili. Viimeistään siinä vaiheessa oli päivänselvää, että nyt pikkutyttö saa jäädä kotiin kasvamaan.


Kesän toinen näyttely oli Surokin näytös Helsingissä heinäkuun lopussa. Ekaa kertaa lähdimme pääkaupunkiseudun näyttelyyn, kun matka ei enää ole niin toivottoman pitkä. Vilja tosiaan sai olla kotona kasvamassa, mukaan lähtivät Cindy ja Tristan. Paikalla olivat myös, Usva, Hippu, Väinö ja Topi. Kaikki saivat jälleen hienot arvostelut, ja loppupaneelissa olivat sekä Usva että Hippu kastraattinaaraissa. Topi valmistui Championiksi! Tuomari Jörgen Billing märisi Cindyn valkoisen määrästä. Hänen mielestään valkoisen tulee ehdottomasti olla näkyvä, vaikka niinhän se pitäisi olla, että kun sitä on, niin sitä sitten on. Tämän vuoksi hän valitsi Usvan paremmaksi, vaikka muuten Cindy olikin hänen mielestään parempi. Pönttöpää.
No, Cindystä tuli sitten jälleen kerran kategorian II paras siitosnaaras. Hyvä lapset!

Vasta seuraavana päivänä katselin catshow.fi:stä näyttelyn tuloksia, ja ihmettelin miten ihmeessä siellä näyttää, että DRACONIAN olisi ollut päivän paras kasvattaja?! Ajattelin, että siinä on varmaan joku kirjausvirhe, koska näyttelyssä voittajaksi kuulutettiin kuitenkin ihan eri kasvattaja. Laskeskeltuani pisteitä, näyttikin siltä, että tuo voisi pitää paikkansa, joten laitoin Surokille sähköpostia. Ja kas vain, niinhän se oli, että Draconian todellakin oli sunnuntaina paras kasvattaja! Harmi sinänsä, että näyttelyssä kuulutettiin väärin (edellisen päivän tulokset) sillä tuo olisi tullut ihan puun takaa, ja ilmeeni olisi varmaan jälleen kerran ollut näkemisen arvoinen :) Palkinnot tulivat sitten kuitenkin perästä postissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti