sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Muutimme Tampereelle!

Ai, eikö tämä ollutkaan uusi uutinen? No ehkä ei, koska täällä tosiaan olemme majailleet nyt kesäkuun alusta saakka!

Pakkaaminen on rankkaa puuhaa!
Virallinen valvoja

Koko kööri viimeisiä hetkiä Vaasassa!

Matka ei sujunut ihan täysin ongelmitta... Jo tuttuun tapaansa Vilja alkoi ulvoa, ja sitten lensi yrjö... Musta alkaa pikkuhiljaa tuntua, että se tekee sen ihan vaan sen takia, että pääsee takaikkunalle tiirailemaan ;)

Misty matkusti piiiiitkästä aikaa pitempää matkaa, ja kamalaahan se oli. Surkea itku vaan kuului, kun ei mahtunut kääntämään bokseja niin, että olisi saanut matkustaa kaverin kanssa naamat vastakkain. Tuossa samalla kun Viljan yrjöjä putsasin Juustoportin pihassa, pyyhkäilin myös Mistyn boksista pissat... Toinen pissa tuli vielä ihan loppukilometreillä. Uuteen kotiin saapuessa olisin halunnut vähän putsata Mistyn pissaisia tassuja, mutta raukka oli niin häpeissään, että katosi samantien boksista päästyään, eikä kissaa löytynyt mistään tuntikausiin! Lopulta illalla nukkumaanmennessä pieni parka löytyi petauspatjan sisältä :( Onneksi Missukan ei tarvitse matkustaa pitkää matkaa taas pitkään aikaan!


Muuten kotiutuminen uuteen paikkaan sujui hyvin. Muutaman viikon ajan oli tietenkin jännää, kun joka paikka oli täynnä pahvilaatikoita, nurinpäin olevia sohvia yms. Hajut ja kaverit olivat kuitenkin tuttuja, joten ei sopeutumisvaikeuksia!

Mihis me tultiin?
Tässä laatikossa on varmaan mun lelut?
Tänne mahtuu vielä tavaraa!
Täällä ei oo enää mitään...
Liian raskasta hommaa, mä lepään nyt.
Tää seinä pitäs ehkä maalata...
Tähän sopis joku taulu?
Tää sohva on jotenkin kummallinen...
Hei, hirvee sotku täällä...Parveke hyväksytty!
Mä voin auttaa pitämällä tästä paperista kiinni...
Jaa täällä on tämmönen kissapöytä!
Mistyn oma hieno nurkkaus uudella lasitetulla parvekkeella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti