torstai 5. joulukuuta 2013

Murmelijengin kuulumiset

On täällä edelleen muutkin kissat kuin neiti plösopunkero.
Misty voi hyvin. Iloitsee kaikista vieraista ja puskuttaa. Pusk, pusk! Nukkuu joka yö mamman tyynyn vieressä. Kehr kehr!
Cindy vauvailee. Höpöti hassuti. Leikkii ja puskuttaa. Ja tiputtaa karvaa. Kaulurissa on päivittäisestä huollosta huolimatta karmeita takkukasoja. Onneksi neito pitää itse huolen siitä, että tulee poistattamaan ne ja nauttii siitä kun takkuja revitään. Ihan pöhkö. Ientulehdus ei ole parantunut hampaidenpoistosta ja kahdesta lääkekuurista huolimatta. Jatkamme pesuilla ja desinfioinnilla.
Tipsu on ollut ahkerana auttamassa opiskelussa. Syksymme onkin ollut aika yksitoikkoinen, kun minä vaan nukun, opiskelen ja käyn koulussa. Ja välillä vähän tanssahtelen. Hohhoijaa. No 12 päivää enää, ja sitten alkaa pitkä loma!

Opiskellaanpas kustannuslaskentaa!

Vilja voi paksusti. Puntari näyttää jo kilon lisäystä ja puoli odotusaikaa vielä jäljellä. Ruokahalu on kyllä kasvanut aika kovasti, joten voi olla että suuri osa painosta on vararavintoa... No, en kuitenkaan ala ruokailua rajoittamaan, paras vain, jos sattuukin tulemaan monta pentua. Ei sitten käy niinkuin Cindylle 6 pennun kanssa. Vilja ottaa aika rauhallisesti ja nukkuu paljon. Usein köllöttelee vieressäni sohvankarmilla ja kehrää ja puskee.


Saunaan on saatu lämmitys päälle. Sieltä löytyykin aina jokunen sievä karvatossu nokkaunilta!Boonuksena kuva Vantaalta. Ai että nämä kasvattilapseni ovat kauniita ♥ Vasemmassa reunassa Väinö 1,5v ja oikeassa Usva pian 4v.

Kuva: Elli Kaukiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti