lauantai 28. joulukuuta 2013

Täydellinen ruokalautanen!

Vihdoin! Olen vuosikausia etsinyt kissoille täydellistä ruokalautasta, joka olisi ideaalin muotoilun lisäksi sopivan värinen. Kisuni eivät tykkää syödä tavallisista syvistä kissankupeista. Laakeilta lautasilta puolestaan puolet ruuasta on aina lattialla, kun eräs nimeltämainitsematon kollipoika nuolee ruokaa niin, että se pakenee lattialle. Kipossa pitäisi siis olla reuna, mutta ei korkea. Märkäruokaan lisään aina vettä, joten senkin vuoksi laidat tulevat tarpeeseen. Kuppi ei myöskään saa olla liian pieni, koska kisuni syövät usein yhtäaikaa samalta lautaselta. Ei helppo tehtävä.

Nyt kuitenkin täydellinen yksilö osui silmääni Ikean poistopisteessä. Miksei aiemmin, vaikka Ikeahan on suorastaan lempikauppani? No, harvemmin sitä tulee kissankuppeja etsittyä kynttilä- tai kukkaosastolta...

Tästä Ikean sivulle!

Kotona tarkistin vielä, onko kohtaloni nyt se, että tämä oli maailman viimeinen kyseisenlainen yksilö, koska virui yksinään poistopisteessä. No onneksi ei! Tuli jälleen oiva syy mennä uudestaan Ikeaan ;) Näitä lisää!

Testikäyttö, toimii!
Onpa hieno lautanen, tuumii Vilja.
Kuvaustilanne on lavastettu. Kissani eivät yleensä syö sängyssä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti