tiistai 15. marraskuuta 2011

Cindyn ulkoilukauden avaus

Monista muista kissablogeista saa lukea, kuinka kisujen ulkoilukausi on päättynyt, kun ilmat ovat viilentyneet. Meillä se menee hieman päinvastaisesti. Lauantaina vietettiin Cindyn ulkoilukauden avajaisia. Hieman sataa tihuutti, puistossa oli märkää (omiin sukkiin / kenkiin muodostui melkoiset lotisevat lammikot) mutta sepä ei meidän neitiä haitannut. Kun nyt vielä lunta tulisi, toivoo Cindy. Toki myös Tristan oli mukana, ja olikin tosi mukava yhteinen ulkoiluretki. Kisut kulkivat kokoajan yhtämatkaa ympäriinsä suuressa puistossa, vuorotellen toinen toistaan seuraten. Tristan tosin on enemmänkin kesäulkoilija, joten häntä piti välillä hieman kantaa ;) Cindy pinkoi perässä mihin tahansa poika kannettiinkin. Ihana ulkoilutettava. Ainut syy miksi lumentuloa saattaa odottaa, on se, että lumessa kirmatessaan Cindy tuntuu olevan iloisimmillaan. Kesällä ulkoillessa neiti yleensä vain jököttää paikallaan ja miukuu. Tunnin ulkoilun jälkeen Tristan sai tarpeekseen, ja jämähti puun alle makaamaan. Cindyn kanssa kiertelimme vielä hetken, kunnes kuraiset syksyn lehdillä kuorrutetut tassuttelijat pääsivät takaisin kotiin lämpimään.

Ikävä kyllä kamera ei ollut mukana sateen takia, parivaljakosta olisi saanut ihania yhteiskuvia. Upeita kännykameraotoksia:

Valot päälle, alkaa hämärtää

Lenkkeilijät samalaisissa tuulipuvuissaan

 Vaikka kotioloissa mamma ei aina jaksakaan poikaansa sietää, puistossa oltiin parhaita kavereita eikä poikaa voinut päästää kauas pois silmistä. Viikonlopun aikana on nähty myös harvinaisia yhteisiä halipusipesuhetkiä. Voi kunpa noita olisi useamminkin!

Pusimusipesuhali ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti