maanantai 21. marraskuuta 2011

Viikonloppua odotellessa

Täällä odotellaan jo innolla viikonloppua. Tiedossa on retki Turkuun. Perjantai-aamuna olisi tarkoitus lastata auto täyteen kissoja ja ihmisiä, takapenkille pitäisi saada mahtumaan Cindy, Tristan, Kiara, Frodo ja Messi. Toivottavasti Messi ei tunne oloaan ulkopuoliseksi suurperheen joukossa. Pidetään peukut pystyssä, että tämä ihana kesäinen sää jatkuu vielä ainakin viikonlopun yli. Kauhulla muistelen vuoden takaisen Turokin -30 asteen pakkasia ja lumituiskua. Silloin tosin en ollut itse ratissa. Tällä hetkellä säätiedotukset onneksi toissapäiväisestä "ensilumesta" huolimatta näyttävät erittäin lupaavilta. Tuon viitisen tuntia vierasta tietä ajelisi toki mieluiten valoisaan aikaan kuivassa ja seesteisessä säässä.

Frodo ja Messi pääsevät asumaan hotelliin, johon majoittuu myöskin Hippu. Minä tungen katraani kanssa Darwinin ja Dawkinsin luo. Onneksi molemmat neidit ollevat sitten juuri lopettaneet kiimansa, kun asuintovereina on kaksi leikkaamatonta kollia... Niin siis totta tosiaan - myös Kiarasta on tullut nainen :( Mokomakin pikkuvauva muka näin pienenä alkoi ymmärtää poikien päälle. EI kiva :(

Perjantaina pääsen kyläilemään myös Siirin luo ♥ Josta sitten hotellille Hippua ja Frodoa tervehtimään ja sitten olisi suunnitelmissa lähteä syömään koko Draconian konkkaronkka. Paljon ohjelmaa ja paljon kasvattikissoja omistajineen, jee, toivottavasti kuitenkin päästään ajoissa nukkumaankin, niin ollaan sitten lauantai-aamuna pirteinä.

Lauantaina ja sunnuntaina näytellään. Hippu ja Kiara ovat lauantaina vastakkain, toivottavasti saadaan kivat vertailut. Vahva veikkaukseni kuvien perusteella on, että iso ja kaunis tyttö Hippu vie voiton ;)

Eilen kävin tervehtimässä Frodoa, joka on viimeaikoina kovasti miehistynyt! Pohkississa Frodo oli vielä melkoinen vauvanassu, mutta nyt alkaa 4-kiloisella pojulla olla jo kovasti kolli-ilmettä ja pituuttakin on venytty rutkasti. Häntä meinaa vähän jäädä jälkeen... Valkoiset tassunpohjat ja medaljonki alkavat piiloutua vähitellen muhentuvan karvan alle, mutta eivätpä ne ikävä kyllä minnekään häviä...

Frodo ihailee auringonlaskua omistajiensa kuvaamana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti