lauantai 3. maaliskuuta 2012

Urheat verenluovuttajat haastavat muutkin tekemään saman!

Torstaina meillä oli ohjelmassa kaikkien kissojen yhteinen eläinlääkärireissu! Klinikkamaksusäästöjen toivossa hoidimme kaikkien kissojen kaikki asiat samalla kertaa. Lääkärissä vuodatettiin hieman hikeä ja verta, muttei sentään kyyneliä. Viiden boksin saaminen sinne asti oli jo episodi itsessään... 

Misty pääsi vuositarkastukseen ja rokotukseen. Hampaat näyttivät vähän siltä, että viimein on aika varata aika hammashoitoon. Pennusta asti olen sen purukalustosta ollut huolissani, muttei lääkäreiden mielestä ole aiemmin ollut aiheellista niitä sen kummemmin huoltaa. Usva ja Tristan saivat myös rokotteet, ja ystävällisinä kissoina luovuttivat myös hieman verta hyvään tarkoitukseen, eli Hannes Lohen geenitutkimusprojektiin. Suosittelen samaa myös muille kisuille, homma käy suht helposti normaalin eläinlääkärireissun yhteydessä! Verta tarvitaan vain pieni puteli (2-3ml). Veri valutetaan tassusta pienen neulan avulla. Kissa ei verenluovutusta edes huomaa, pahin osuus on se, että on pysyttävänä liikkumattomana paikalla noin minuutin ajan. Ei siis kannata jättää hyvää tekoa tekemättä ajatellen, että verinäytteen otto olisi kissalle jotenkin kidutusta. Ainakin minun kissoillani se onnistuu helpoiten "kynsienleikkuuasennossa" sylissä, jolloin pystyn pitämään toisella kädellä kissan takajalat, toisella rintakehän ja etutassut tiukasti paikallaan itseäni vasten. Myös Cindy ja Kiara luovuttivat näytteet Hannes Lohelle, sekä myös siitostesteihin.

Nyt sitten vain odotellaan, että Cindyliini ilmoittaa haluavansa treffeille, niin emäntä lähtee leikkimään taksikuskia. Eihän se nyt olekaan kuin sellainen vajaa 10h reissu edestakaisin, ja vieläpä kahteen kertaan... Kevätaurinko paistaa nätisti, huomenna taidan avata kaikki verhot ja toivoa parasta.

Usva
Tristan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti