maanantai 9. heinäkuuta 2012

Suuri maailma avautui!

Mun yöunet ovat olleet jonkin aikaa aika vähissä. Olen yrittänyt väsyttää pennut ennen nukkumaanmenoa, mutta kyllä ne kuitenkin jossain vaiheessa yötä intoutuvat riehumaan. Uudessa pienemmässä ja edelleen sängyttömässä kämpässä ei hirveästi ole itselle nukkumapaikkavaihtoehtoja. Toissayönä Vilja nukkui tukassa, Veikko kaulalla, Voitto tyynyllä poskea vasten ja Väinö kyljessä peiton alla. Ei siinä paljon asentoa vaihdella. Muutaman tunnin välein herätään juoksemaan hurjaa kyytiä pitkin poikin, mielellään tietenkin naaman yli.

Kyllä me joskus nukutaanki! Väinö & Vilja

Sunnuntaina ensimmäinen jäpikkä tuli sitten makkarin oven tukkeena olleen pahvilaatikon yli. Heitin samantien pahvilaatikot hiiteen, ja koko jengi juoksi innolla tutkimaan taloa. Tulkoon sitten, ei mun kämpässä muutenkaan nykyään liiemmälti ole lääniä, ja on jo valmiiksi sisustettu niin kissaturvallisesti, ettei missään ole pennuillekaan mitään vaarallista saavutettavaa. Pikkuisten mielestä eteiskäytävä onkin aivan loistava kiihdytysrata. Myös Tristan innostui, ja juoksi pikkuisten perässä edestakaisin. Aiemmat pennut on päästetty suureen maailmaan huomattavasti myöhemmin, mutta näissä kyllä löytyy jo tässä iässä paljon enemmän vauhtia ja vilkkautta. Olohuoneesta löydettiin heti korkea raapimispömpeli, jonka katolle kyllä osattiin kiivetä, mutta alastulo olikin ihan toinen juttu. Vilja ja Väinö suunnistivat myös rohkeasti ulkotarhaa tutkimaan. Edes ohiajavien autojen äänet eivät hätkähdyttäneet. Mamman ilme oli hieman harmistunut, mutta hyväksyi nopeasti sen, että pentuja löytyy nyt jokaisen kulman takaa.

Oho mihin kiipesin! Mitenhän täältä pääsee alas?

VessaVeikko

5-viikkoiset Vilja, Veikko ja Voitto. Väinö uinuu.

Yö tuli, enkä nyt täysin rauhassa saanut nukkua, mutta huomattavasti paremmin kuin aikoihin. Ainoastaan Voitto ja Misty tulivat kanssani nukkumaan, ja myöhemmin yöllä joku muu pikkukissu oli eksynyt peiton päälle, samoin Tristan ja Cindy. Yölliset painit ja juoksuharjoitukset otettiin tällä kertaa onneksi jossain muualla! Herättyäni pienet uniset pallerot kaivautuivat kaikki unisina raapimapömpelistä. 

Voitto menossa tutustumaan ulkotarhaan

Pentujen nimiteeman valinta alkaa jo aiheuttaa harmaita hiuksia. Ei mitään ideaa vieläkään! Rekkaripaperit pitäisi jo pikkuhiljaa laittaa postiin! Kissaliitto tosin lomailee vielä seuraavat 2 viikkoa, mutta silti.

Ruoka ei pienille maistu edelleenkään. Apua! Maitoa kyllä riittää, mutta painot ovat nyt nousseet aika hitaasti - olisi siis syytä alkaa opetella huolimaan sitä ruokaa! Veikko on ainut, joka lipittää kermaviiliä ja söi jopa jauhelihaa ja tänään ekaa kertaa penturuokamössöä. Muut juoksevat vain päätäpahkaa karkuun, kun yritän jotain tuputtaa.

Veikon eka ateria nautittu!
Enemmän sitä viiliä kuitenkin oli seinillä, matolla ja vaatteilla ;)

Varaustilanteesta sen verran, että Voittoa käytiin sunnuntaina katsomassa Espoosta asti, ja hänelle on nyt koti tiedossa! Viljaa seurailen edelleen itse, ja toivon että hän jatkaa Cindyn jalanjälkiä. Varattavissa siis vielä hurmaavat veljekset Veikko ja Väinö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti