torstai 9. kesäkuuta 2011

8-viikkoiset nuppuset

Tässä viimein 8-viikkoiskuvat sunnuntailta!

Dekadance "Sikuriina" on yleensä aina ensimmäisenä sylissä pörräämässä ja kellimässä. Kerrassaan hellyyttävä pakkaus! Ihmisten jalat ja nenät ja muut hoitoa tarvitsevat paikat pestään huolellisesti pienillä lipaisuilla.


Raven Claws "Sasu" on ihan superkomea hurmuri! Tältä pojalta ei vauhtia puutu, huiskaleikit jatkuisivat ikuisuuden, jos Sasu saisi päättää. Asenteeltaan välillä vähän "minäminäminä", kaikki lelut on mun! Sasu tulee vaatimaan tulevalta kodiltaan paljon huomiota ja aktivointia!

Crystal Gazing "Kiara" on porukan prinsessa. "Olen kaunis ja ihana, kun killitän sinua näillä suurilla silmilläni, olet pauloissani!" Myös Kiara toivoisi että elämä olisi loputonta leikittämistä!

Ataegina "Hippu" on pörröinen peikkotyttö. Turkin pituus ja korvatupsut ovat ihan omaa luokkaansa! Herättää yleensä eniten ihastusta vierailijoissa, kun erottuu porukasta "hassuimman" näköisenä. Todella persoonallinen tyttö, jonka kehruukone hyrähtää täyteen vauhtiin pienimmästäkin kosketuksesta.

Wolfshade "Viki" vaikuttaa rauhallisimmalta ja vetäytyy välillä omiin oloihinsa lepäämään, mutta kun enrgiavarastot on ladattu täyteen, kuoriutuu siitäkin melkoinen pantteri! Nauttii erityisesti "intialaisesta kissanpäähieronnasta" ;) Viki on hyvin kiltti ja häntä on porukasta helpoin käsitellä.

Full Moon Madness "Frodo" on porukan äänekkäin, joka asiaan löytyy mielipide! Kurrr kiii miii jutellaan ihmisille suloisesti, mutta jos asia on epämieluinen, kuuluu karjunta melkein naapuripitäjään saakka! Frodolla on ehdottomasti eniten temperamenttia ja luonnetta. Ääntä löytyy myös positiivisessa merkityksessä, on nimittäin aivan valtavan kova poika kehräämään! Ilahtuu yleensä eniten jälleennäkemisestä ja kellahtaa heti kehräten selälleen rapsutettavaksi.Porukan vahvaluisin ja jämäkin pakkaus, tästä pojasta tulee varmasti suuri!

1 kommentti:

  1. Oi kuinka suloisia pikkuisia! Sukutaulusta löytyy meidän kasvatti ja Balladin kissalan ensimmäinen rotukissa. Tulikin näitä vauvoja ihastellessa oikein ikävä Mallaa (Sjövinden's Märtha), joka kuoli helmikuussa 2010. Mallakin oli pentuna v a l t a v a n leikkisä <3

    VastaaPoista