sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Näyttelysuunnitelmia

Syksyn näyttelykutsuja on jo kovaa tahtia julkaistu, joten väkisinkin pitäisi alkaa omia suunnitelmia selkeyttämään jos aikoo mukaan mahtua. Mokomat kun täyttyvät nykyään jo niin aikaisessa vaiheessa. Perinteiseen tapaan kaikki suurinpiirtein järkevällä etäisyydellä olevat näyttelyt ovat syys-lokakuussa peräkanaa parin viikon välein. Loppuvuodesta sitten kaikki näyttelyt ovat taas pääkaupunkiseudulla, jonne en mielellään täältä periferiasta lähde.


Cindy on ollut näyttelyssä viimeksi marraskuun Turokissa. Alkuvuoden Jyväskylä ja Tallinna jäivät väliin, kun pentuhommat tulivatkin eteen suunniteltua aiemmin. GIC-tittelistä puuttuu siis vielä 3 sertiä. Nyt sitten jännityksellä ja vähän kauhullakin mietitään, olisiko neiti näyttelykunnossa elokuun Tallinnaan mennessä. Suurpentueen myötä menetetty paino on onneksi jo kerätty takaisin, mutta turkkia ei ole yhtään. Pohjavilla on nollassa, päällysturkki on karheaa ja vähäistä. No, turkinkasvatuskuurille aletaan heti kun imettäminen loppuu. Toivotaan että saadaan neiti jälleen kukoistamaan!


Tristan ei nyt ulkomaansertin tarpeessa olisi, mutta jos Cindy lähtee, tulee poikakin toki mukaan. Toisaalta marraskuun Tallinna olisi sopivampaan aikaan, Tristan olisi ehtinyt valmistua GIP:ksi ja saisi lähteä hakemaan viimeiseen titteliin tarvittavaa ulkomaansertiä. Pähkäilyä pähkäilyn perään, loma olisi kyllä jo haettu elokuun Tallinnan näyttelyn aikoihin...


Suurimmat odotukset kohdistuvat syyskuun Pirokiin Tampereelle. Toivotaan, että saadaan paikalle mahdollisimman monta kasvattia! Mikäli Cindy saa Tallinnan sertin, olisi Pirokissa toivottavasti edessä GIC-valmistuminen. Lisäksi siellä saadaan Cindylle ensimmäistä kertaa siitosluokka ja toivottavasti myös kasvattajaluokka! Kasvateista mukaan ovat tulossa ainakin Tristan, Darwin ja Kiara, toivottavasti myös Viki ja vielä lisää tarvittaisiin. Tämän myötä Cindy-mamma jäisi sitten luultavasti näyttelyeläkkeelle. Tosin vannomatta paras, mutta näillä näkymin näin.


Muutaman viikon päästä Pirokista olisi Pohkissin "lähinäyttely", joka tosin tällä kertaa menee yhä kauemmas. Ihan mukava että tulee uusia näyttelypaikkakuntia, mutta alkaa olla jo rajoilla jaksaako Kokkolaan saakka ajaa päiväkseltään kahtena päivänä. Voi olla että jos jostain lähdetään tinkimään joko kissojen tai oman jaksamisen kannalta, se tulee olemaan tämä näyttely. Pohkissista taas parin viikon tauko, ja vuorossa Jyväskylä. Vielä ei olla mihinkään ilmoittauduttu, mutta pian aletaan raapustamaan papereita. Kasvattien omistajat ja tulevat omistajat, kertokaa ihmeessä näyttelysuunnitelmistanne, tahdon tietenkin olla mukana ja apuna missä vain voin olla, ja olisi ihan mahtavaa jos pikkuvaavejakin nähdään syksyllä pentuluokissa!
Loppuvuosi on sitten näyttelyrintamalla hiljaista, ainoastaan Turok on pienessä mietintämyssyssä. Ja pähkäily jatkuu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti