keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Pirokin näytökset

Ennenkö kerron Riikan matkasta, täytyy saattaa alta pois vanhat jutut ;) Tässä siis Pirokin kuulumiset!

Syyskuun alussa päättyi Viljan näyttelytauko, mutta eipä neiti kyllä ollut ehtinyt tauon aikana sen kummemmin kehittyä... Koska syyskuun lopulle oli suunnitteilla ulkomaan näyttelymatka, täytyi Pirokissa olla molemmat päivät, jotta vältytään "ylimääräisiltä" ulkomaanreissuilta. Lauantaina suuntasin näyttelyyn kahdestaan Viljan kanssa. Kyllä päivä onkin pitkä ja tylsä, kun mukana on vain yksi kissa... Tuomarina oli Tellervo Kass, joka kyllä piti Viljasta ja antoi hienot arvostelut, mutta lopulta ihan oikeutetusti lähetti neitosen "kotiin kasvamaan"... Näyttelyssä oli myös rinnakkaisarvostelu. Tuomarikokelas tykkäsi Viljasta kovin, harmi ettei ollut oikea tuomari, oltais päästy pidemmälle ;)


Näyttely oli ilmoitettuun päättymisaikaan vielä täydessä käynnissä, mutta me Viljan kanssa hilpastiin kotiin samantien kun se oli sallittua.

Sunnuntaina otinkin sitten koko kissatornin mukaan. Tuomarina oli Sarah Johnson, joka oli mukavan perusteellinen ja perusteleva heppu. Kaikista kisuistani tykkäsi kovasti ja kaikki menivät tp-valintaan. Viljan voitti suuri ja komea MCO-leidi. Tristan päätyi paneeliin ja yllätykseksi myös Cindy-mamma, vaikka oli kaksi vastustakin!

Jokin aika sitten kävin Helsingissä assistenttikurssin, ja kun paneeliassistenttien vähyyttä kuuluteltiin, ankaran harkinnan jälkeen päädyin sinne menemään... Sain esitellä mm. minipikkuisen burmapojulin, joka oli kyllä aivan äärettömän hurmaava :) Vieraiden rotujen näyttelyasennot eivät ehkä olleen mitään maailman kauneimpia, mutta yritys kova 10... Ja ennenkaikkea se oli hienoa, että vihdoin uskaltauduin koittamaan assarihommia :)
Siitosluokassa oli monenmonta kissukkaa, Cindy sijoittui hienosti kakkoseksi ykkösen saavuttaessa ihan huippupisteet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti