keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Suloiset syrämmet ♥


Tytöt ulkona pakkasessa. Läheisyys lämmittää ♥
Tänään koulun jälkeen pakkasin tytöt matkailuvaunuihinsa, ja lähdimme huristelemaan kohti Hattulaa. Meillä oli treffit Lambergin Sepon kanssa. Hän on alansa huippua Suomessa, joten kun kuulin, että hän pari kertaa kuukaudessa käy Hattulassa ultrailemassa, varasin heti ajan tytteleille. Toki Tampereellakin on asiantuntevia sydänultraajia, mutta halusin nyt testata, kun kaikki ovat Lambergia niin paljon kehuneet. Eikä turhaan.

Jänskätin tietenkin, kuinka ihmeessä saan tuhatjalka-Viljan pysymään paikallaan toimenpiteen ajan. Mutta kas vain, kun Vilja pääsi pöydälle, alkoi melkein heti kehräys. Lääkäri sanoi stetoskoopilla kuunnellessaan, että melkoinen pöriseva "sivuääni" täältä kuuluu :) Sepolla on ilmeisesti joku todella rauhoittava aura, joka saa kissan rennoksi ja luottavaiseksi. Olen ihan hurjan ylpeä Viljasta, joka seisoi supernätisti paikoillaan koko toimenpiteen ajan. Välillä kurkisti minua ja puski naamaa. Tulokset olivat oikein hienot, ja saatiin tosi hyvää kuvaa, kun kissa oli niin rauhallisesti, eikä jännittänyt yhtään.

Myös Cindy käyttäytyi ihan yhtä hienosti, ja sai myös paljon kehuja, mm. siitä, että selkeästi on lapselleen periyttänyt jotakin :)

Kauniit, terveet sydämet molemmilla ♥ Nyt on Viljalla lupa treffeille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti