perjantai 8. heinäkuuta 2011

Matkalaukut pakattu

Torstaina oli vuorossa toiset rokotukset. Pikkasen mietitytti miten selviän, kun piti yksinään lähteä seitsemää kissaa viemään lääkäriin. Ensinnäkin miten ihmeessä saan ne kaikki pyydystettyä bokseihin ja vielä pysymään siellä kun seuraava tulee ovesta? No pentujen osalta homma sujui minuutissa, mutta Cindy piti kaivaa sohvan sisästä. Seuraava huoli oli miten muka jaksan kantaa tämän yli 18 kilon lastin ;) Kävelyvauhti lähenteli 90-vuotiasta ja hiki valui, mutta selvisin siitäkin. Matka sujui nätisti, pari kertaa kurkkasin olan yli ja kaikki mammivat bokseissa nätisti ja hiljaa. Huolimatta siitä että ilmastointi jäädytti auton melkein pakastimeksi, bokseissa läähätettiin suorassa auringonpaisteessa. Joku kaunis päivä on muistettava vastaisen varalle kaivaa ikkunanpimentimet jostain kätköstä!
Mikrosirut löytyivät kaikilta, rokotuspiikit pistettiin niskaan eikä kukaan ollut asiasta moksiskaan. Kaikki ovat nyt myös todistetusti virheettömiä yksilöitä ;)

Pienokaiset alkavat siis olla valmiina lähtemään suureen maailmaan. Koko jengin viimeistä yhteistä iltaa on vietetty leikkien ihan extrapaljon, ja leikkien välillä ollaan köllötelty yhdessä kasassa kehräten kuorossa. Olenkohan muistanut mainita että nykyään myös hiljaiset pojat Sasu ja Viki osaavat kehrätä kuin mitkäkin traktorit ;) Muutenkin viimeisen viikon aikana on hakeuduttu paljon aikaista enemmän siliteltäväksi.

Huomenna, huomenna on ensimmäisen lapsen aika aloittaa matka kohti ihan uutta jännittävää elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti