perjantai 5. elokuuta 2011

Hyväsydämisiä kissukoita ♥

Eilen teimme pikavisiitin Tampereelle. Soittelin keskiviikkoillasta Veteriin ihan vain kyselläkseni kuinka montasataa viikkoa on jonotusaika HCM-sydänultraan. Yllätyksekseni saimmekin ajan seuraavalle päivälle! Eipä siinä sitten muuta kuin tuumasta toimeen, kun lomallakin ollaan. Minua tietenkin jännitti ihan hirveästi, hädin tuskin pysyin jaloillani tutkimushuoneeseen kävellessä. Ensin vuoron sai Cindy. Neidillä oli muutama eriävä mielipide turkin läpimäräksi kastelemisesta ja paikoillaan seisomisesta, eikä namutkaan jaksaneet kiinnostaa. Toimenpiteen jälkeen Cindy sai kuitenkin kehuja hienosta käytöksestä. Ja tietenkin myös sydämestään, jossa ei ollut mitään vikaa :)

Helpompi tapaus säästettiin viimeiseksi. Lääkäri kommentoi, että ohhoh, pöydän kokoinen kissa! Jättikissan kaikki huomio kiinnittyi ihanaan herkkutikkuun, turkin sai kastella ja ultralaitteella pöristellä ilman että poika edes huomasi mitään outoa, kiinnikään ei olisi juurikaan tarvinnut pitää. Tristania kiltimpää ja hienosti käyttäytyvämpää kissua saa kyllä etsiä! Ja ihan terve sydän sielläkin sykki :)

Tutkimusten jälkeen kissat kuljetettiin päivähoitoon, että minä pääsin Ikeaan shoppailemaan ;) Päivähoitajina toimivat ahkerat lapsukaiset Miko ja Jade, jotka onnistuivatkin 4½ tunnin aikana leikittämään kissut ihan väsyksiin. Kisut taisivat viihtyä hyvin ja tulevat varmasti mielellään toistekin hoitoon ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti