torstai 18. elokuuta 2011

Tallinna kutsuu!

...vastahan edellisestä reissusta on 3kk kulunut. Kun homma toimii, on mukava lähteä. Edelliskerrasta viisastuneena (Tristanin turkki oli märkä Kempeleen näyttelyssä...) turkkihirviö pestiin jo eilen. Vähän kauhulla odotin, kun viime kerralla yleensä niin hienosti sujunut föönaus oli täyttä tuskaa. Ilo olikin melkoinen, kun tällä kertaa pörrykkä istui lähes koko föönauksen ajan hievahtamatta paikallaan boksin päällä silmät kiinni, niinkuin olisi muka kovastikin nauttinut? Viime kerralla asiaan vaikutti varmasti se älytön helle - kuka nyt haluaa kuuman föönin alle kun muutenkin paistuu? 

Cindyn viime pesusta olikin ehtinyt vierähtää jo huimat 9 kuukautta. Neidin mielestä olis voinut mennä toiset mokomat. No, pienistä vastalauseista huolimatta nyt on kaksi puhtoista kisua ja superpainava laukku pakattu. Seuraava kysymys onkin, millä mä ne kaikki raahaan ilman kärryä??

Kiva että reissun ajaksi on luvattu ihan ihan inhimillisiä celsiuslukemia. Kovasti olisi tämä ajankohta antanut odottaa helteisiä oltavia, mutta hyvä näin.

Nyt herätyskellon viisarit 4.00 kohdalle ja untenmaille!

Tristan odottaa pesuun pääsemistä.
No nyt mä oon ihan märkä >:\

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti