torstai 4. elokuuta 2011

Kiaran jännittävä retki

Lomailu on muka niin kiireistä, ettei ehdi kuulumisiakaan päivittää. Heinäkuun lopussa lähdin Kiaran kanssa kahdestaan "mummulaan". Sadan kilometrin matka sujui mukavasti, Kiara taitaa olla kissoistani ensimmäinen joka nukkua kuorsaa boksissaan. Alkumatkasta toki piti vähän huudella ja kaivautua patjan alle, mutta sitten uni voitti.

Terve! Tulin kylään!

Määränpäässä meitä odotti rauhalliset ulkoilumaisemat, jotka avautuvat heti ovesta ulos astuttaessa, toisin kuin meillä täällä keskellä kaupunkia. Kun talo oli tutkittu läpikotaisin, puettiin valjaat päälle ja astuttiin ensimmäistä kertaa avaraan ulkomaailmaan.

Valjaat puettu! Joko mennään?

 Aluksi Kiara ei ollut ihan varma, onko moinen ulkoilu kiva asia ollenkaan.

Mami hei, mihin sä mut oikein toit?

Parin minuutin ihmettelyn jälkeen kuitenkin uteliaisuus voitti.

Mitäs tuolla näkyy?

Nuuskis nuuskis

Lepotauko

Välillä voi vähän poseerata


Ötökätkin maistuivat

Kiara olikin aivan ihanteellinen ulkoilutettava, koska seurasi hienosti perässä. Yleensä kissat menevät juurikin väärään suuntaan, mutta Kiaran kanssa teimme pitkää lenkkiä juoksennellen ja kipitellen, kuin olisi pieni koira ollut talutettavana. Toki metsäkin olisi kovasti vetänyt puoleensa, mutta tyhmä taluttaja ei suostunut lähtemään ryteikköön rämpimään. Ties mitä käärmyjä siellä vaanii.

Metsäkissa ja metsä

Täällä on kivaa!

Neidistä paljastui innokas ja rohkea ulkoilija, jota ei juurikaan tarvinnut kanniskella, vaan riitti kun kutsui ja taas mentiin oikeaan suuntaan. Jopa siinä vaiheessa kun ehdotin Kiaralle, että olisi jo sisäänmenon aika, neiti kipitti nätisti talon toiselle puolelle ja oven avattuani sisälle.
Jännittävän reissun jälkeen arvatenkin uni maistui ;)

Krooooh....

Reissu meni muutenkin mukavasti, kissalla oli niin paljon ohjelmaa ja ihmeteltävää, ettei kissakavereita ehditty kaivata laisinkaan. Mummukin leikitti niin innokkaasti, että kyllä oli pienellä kissalapsella mukavaa ;) Joka päivä käytiin ulkoilemassa ja yöt kuorsattiin vierekkäin aamuun saakka. Kissoille varmaan kelpaisi useamminkin tällainen aktiiviloma.

Apilapellon kuningatar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti