keskiviikko 31. elokuuta 2011

Pirokkia ootellessa

Tällä kertaa viikonlopun näyttelyyn on varauduttu jo hyvissä ajoin. Varsinkin stressipuolella on kohtalaisen vilkasta. Kolme kissaa, yksin. Hyvä kun edes kahden kissan kanssa olen pärjännyt. Tuomarit on koko kasvattikatraalla erit, ja arvostelujärjestyksen perusteella kaikki myös yhtäaikaa. Saa nähdä nukunko perjantain ja lauantain välisenä yönä lainkaan jänskättämiseltäni... No, täytyy luottaa siihen että jostain löytyy hätätapauksiin vapaita auttavia käsiä!

Toinen huolenaihe on ollut millä mahdan saada sekä kissat että tavarat kuljetettua? Kärryvalikoimaa on tiirailtu siellä, täällä ja tuolla. Valikoimiin kuuluu lähinnä lyhytnokkaisia rimpuloita, ja kun sitten löytyi kunnon pitkänokkaiset, ei ne mahtuneet autoon. Lopulta päädyin vaihtoehtoon jonka olin ensimmäisenä hylännyt, ihan perus kaljakärryt. Eikä se ratkaisu nyt ihan huonolta vaikutakaan. Katotaan uudelleen sitten kun olen aamukahdeksalta kylmässä ja kaatosateessa näyttelyhallin pihalla yrittämässä köyttää kolmea heiluvaa boksia kärryyn... Boksit tyhjinä kotioloissa homma vielä jotenkuten sujuu...
Kätevä perässä vedettävä matkalaukkukin vaihtui ei-niin-kätevään-eikä-tilavaan rinkkaan. Kädet vaan täytyy saada vapaaksi etten ole kantamuksineni kumossa heti ensimmäisessä kurvissa.


Ja jottei homma olisi pelkkää stressaamista, pesemisten kanssa ei tälläkertaa taiteilla. Cindy ja Tristan laitetaan näyttelykuntoon parilla harjavedolla. Kiara toki pääsee pesuun, mutta tulitikkuaskin kokoinen neiti selviää siitä varmastikin helposti ja nopsasti.

Kiaraakin vähän jänskättää. Ensiesiintyminen on kulman takana! Tänään näin tytön ekaa kertaa kolmeen viikkoon ♥ Turkkia ei ole edelleenkään kasvatettu, mutta sentään edes häntään on ilmaantunut hieman muhkeutta. Hännän pituus on kyllä jopa äippää mahtavampi, ulottuu melkein nenuun! Nassu on kaunistakin kauniimpi, jännityksellä odotellaan mitä viikonlopun tuomarit prinsessasta tykkäävät!

Kiara 20 viikkoa

Tampereelle saadaankin kokoon melko hyvä edustus Draconian lapsukaisia. Ensimmäistä pentuetta edustavat Tristan ja Darwin, vauvoista paikalle tulevat Kiaran lisäksi Viki ja Frodo. Innolla odotellaan vielä pari päivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti