maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäiskuulumisia

Mahdollinen tiineys on nyt kahden viikon tienoilla. Mitään merkkejä ei vielä näy, vaan Cindy pitää meitä edelleen jännityksessä. Olen jälleen kerran hyvin malttamaton, ja joka päivä kaivelen masukarvoja ja punnitsen tytteliä. Paino ei ole noussut, pikemminkin laskenut. Nisät eivät punerra, muutakuin ehkä omassa mielikuvituksessani sopivassa valaistuksessa. Kyllähän minä sen tiedän, ettei tässä vaiheessa ennenkään ole vielä merkkejä näkynyt, kiusaan siis itseäni ihan turhaan liialla tarkkailulla. Ainut ero mitä käytöksessä on näkynyt, on yletön väsy. Cindy löytyy aina joko sängyn alta ikiomasta seeprapedistään tai Atlas-puun ylimmästä pussista unten mailla. Yöt nukutaan, päivät nukutaan. Tiineysultra on Cindylle nyt varattu maanantaille 23.4. Siihen on vielä ihan hullun pitkä aika. Toivotaan siis, että loppuviikosta jotain merkkejä alkaa jo näkyä ihan omin silminkin. Ruokahalua kyllä löytyy, raksuja katoaa aivan älytön määrä, viikossa n. 1,3kg. Toki kaverit hieman auttavat, vaikka ainut raksupiste onkin Cindyn privaattiruokalassa lipaston päällä. Cindyn poissaollessa hänen ruokailupaikallaan oli tunkua ihan jonoksi asti...


Märkäruoka ei ole vielä alkanut maittaa, lihaa sentään rouskutellaan ok määriä. Pakkanen onkin taas ihan täynnä, kun kävin NauHau:ssa täydentämässä varastoja, ja lisäksi kisut saivat tietenkin ikioman pääsiäislampaan. Lambi on harvinainen herkku, ja tuntuu olevan kaikille aivan lempparia. Kilosta riittää hetkeksi herkuteltavaa.

Pääsiäiseen kuului tietenkin myös aurinkoista ulkoilua puistossa. Tällä kertaa mukaan pääsivät Usva ja Tristan. Tristan oli aivan onnessaan, kun suurin osa lumesta oli sulanut, eikä upottava hanki enää estänyt ympäriinsä kirmailua. Poika ryntäili innokkaasti häntä pystyssä puistoa ristiin rastiin. Usva sen sijaan tällä kertaa viehtyi lähinnä puista. Puissa oli tipuja. Usva tahtoi tipupaistia. Tristankin olisi mielellään yhden talitintin pyydystänyt paistikseen.

Usva tahtoo tinttipaistia.

Tristania olen katsellut hieman kummissani, kun sille on yhtäkkiä ilmaantunut harmaa laikku keskelle kylkeä, ja vatsan puolelta mustan ja valkoisen rajamaat ovat alkaneet harmaantua. Lisäksi eilen myös takapuoli oli muuttunut harmaaksi! Ehdin jo miettiä ja murehtia kaikenlaista, kunnes tajusin, että pojalle taitaa olla kasvamassa ihkaekaa kertaa kunnon alusvilla! :) Saas nähdä, kasvattaako murmeli vihdoin (sopivasti kesää vasten) kunnon kesämekon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti