torstai 26. huhtikuuta 2012

Tytöt etsivät uutta kotia :(

Surukseni joudun ilmoittamaan, että kaksi ihanaa tyttöä etsii uusia koteja. Niin mielelläni kun Usvan haluaisin pitää perheenjäsenenämme, meillä on kissapaikat aikalailla täynnä. Usvasta kirjoittelin pitemmän tarinan tänne, käy lukemassa!

Lisäksi myös kaunis kilpparityttö Siiri etsii nyt uutta kotia, sillä hän ei hyväksy perheen koiraa ja protestoi jatkuvasti. Siiri toivoo, että uudessa kodissa olisi kissakavereita ja ulkotarha. Siiri on aivan ihanaluonteinen, rakastava, pusutteleva sylimussukka. Tämä kaunis, lempeä ja helposti käsiteltävä tyttö sopii myös hyvin näyttelykissaksi!

Draconian TwilightInnocence "USVA" NFO n 09 s. 1.2.2010Draconian Dekadance "SIIRI" NFO f 09 s. 10.4.2011

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan jommallekummalle tai jopa molemmille neideille rakastavan loppuelämän kodin, ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro millainen koti sinulla olisi kaunottarille tarjota!

PS: Siiri asuu tällä hetkellä Turussa, mutta haluaisi mielellään matkustaa pohjanmaalle etsimään uutta kotia. Siiri kaipaisi kyytiä Vaasaan tai lähialueelle, tai vaikkapa Seinäjoelle. Otathan yhteyttä, jos kyytiisi mahtuisi yksi kiltti kissamatkustaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti