torstai 26. huhtikuuta 2012

Onnea Misty 5 vuotta!

Synttärisankari!
Misty on jo iso poika! Toisaalta on hauskaa, että poika ei ole muuttunut mihinkään suuntaan viimeiseen neljään vuoteen! Paino ja ulkoinen olemus ovat tismalleen samat, vaikka kastraattipoika syökin rajoituksetta ja myös penturuokaa. Turkki kiiltää ja sitä lähtee ympäri vuoden ihan yhtä paljon ;)
Luonne on kyllä aikojen saatossa kehittynyt parempaan suuntaan. Luonteeseen on tullut pehmeyttä, ja jos mahdollista, Misty kiintyy omiin ihmisiinsä yhä enentyvässä määrin eikä pelkää enää vieraita. Toki riippuu ihan vieraasta, Mistyllä on käytössä jokin salaisella mekanismilla toimiva seula, jonka perusteella päättää tuleeko ensinnäkin ovelle vierasta vastaan vai ei, ja alkaako tämän jälkeen puskemaan vierasta vai painuuko sängylle nukkumaan.

Kissojen keskuudessa Misty on se fiksu ja viisas Misty-setä, joka ajattelee aina ensin muita ja sitten vasta itseään. Tämä ei tarkoita millään tavalla alistumista, vaan hän on vain niin hyväsydäminen kissa. Misty huolehtii, että muut saavat masunsa täyteen ja odottaa kiltisti vuoroaan. Välillä pitää oikein kannustaa häntä pitämään puolensa, kun tarjolla on jotain herkkua. Tuntuu, että Misty todellakin ymmärtää puhetta ja jopa toimii sen mukaan. Hän on ainut kissoistamme joka varmasti tunnistaa nimensä, tulee kutsusta luokse ja vastaa jutteluihin. Kaikki kissat pitävät Mistystä ja Misty pitää kaikista. Ei koskaan sihinää puolin eikä toisin, vaikka muilla välillä onkin selkkauksia. Hieno kisu!

ONNEA MAMMAN 5-VUOTIAALLE MUSSUKALLE!

Ikioma kakku, tottakai! Oli hurjan hyvää!
Resepti: lampaanpaistia, tonnikalaa, cosma snacks-herkkuja ja 5 herkkutikkukynttilää!

Etsi kuvasta kateellinen karvakasa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti