maanantai 28. toukokuuta 2012

Joko ne pian syntyvät?

Cindy on vielä yhtenä pyöreänä kappaleena. Mitään merkkejä synnytyksestä ei ole. Paino ei ole noussut enempää, ja se mikä minua eniten ihmetyttää, ei ruokahalu ole vieläkään herännyt. Tarvitseeko kaksi masuasukkia niin vähän muonaa, ettei tarvitse syödä normaalia enempää?

Muhkupötkö

Eilen masu tosin viestitti minulle, että siellä olisikin neljä asukkia. Vai voiko yksi pentu mellastaa masussa niin kovasti, että sen pyörintä tuntuu kahden käden alla? Molemmissa kyljissä on kyllä todelliset riehumaijat, tai sitten niitä todellakin on useampi. Pianhan se selviää, pääasia kuitenkin, että saisimme kaikki maailmaan ehjinä ja elävinä!

Ai mitenniin oloni näyttää tukalalta?

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä oli ensimmäinen yö suljetuin ovin pentuhuoneessa. Tristan oli ihan hirveän surullinen, kun joutui suljetuksi makkarin ulkopuolelle. Lohdutonta itkua, ja vähän väliä käytiin koittamassa, jos oven lukko olisi auennut. Cindy puolestaan nukkui tyytyväisenä vieressäni ja hyrähti välillä kovaääniseen kehräykseen. Useamman kerran heräsin myös siihen, kun kuulosti siltä että typy kaivaa pesästä tunnelin egyptiin... Pesän pehmusteet on nyt pingotettu niin, ettei kaivuri enää saa revittyä ja myllättyä niitä, ja sekös suututti. Onneksi fleecestä harvemmin pääsee läpi, muuta materiaalia ei voisi päällimmäiseksi kerrokseksi ajatellakaan.

Tiine kissa on kaunis kissa

Toivon niin kovasti, että Cindy hyväksyy Tristanin taas pian läheisimmäksi ystäväkseen ja avukseen pentujen hoidossa. Olen odottanut välien lähentymistä, josta osaisin laskea synnytyksen olevan lähellä. Mitä jos tämä(kin) käytös jääkin tällä kertaa pois? Tiineys on muutenkin ollut niin poikkeuksellinen, kun käytös on täysin normaalia innokasta masun esittelyä lukuunottamatta.

Pyyhkeet, puntari, siisteysvälineet, energiatahnat ja kaikki muut tarvittavat synnytysvermeet ovat nyt valmiina. Tervetuloa maailmaan pikkuiset.

Tristanin loppukevennys

2 kommenttia:

 1. Jännät paikat! :) Toi masu on niin valtava, että tuntuu kummalta jos siellä on vaan kaksi pentua. Minkäkokoinen Cindyn vauvamasu oli ekan pentueen aikana?

  Eiköhän isoveikka pääse taas hoivaamaan pentuja, tosin määrä lienee nyt paljon pienempi kuin viimeksi, niin apuakaan ei välttämättä tartte ihan niin paljon.

  Tsempityksiä niin ihmis- kuin kissamammalle! :)

  VastaaPoista
 2. Musta tuntuu, että masu on nyt kyllä aikalailla isompi, kuin ekalla kerralla. Mutta toisaalta tässä hämää myös se, että nyt Cindy oli jo valmiiksi pallomaha, aiemmin on ollut laiha :)
  Vieläkään ei synnytellä, jänskätys jatkuu!

  VastaaPoista