torstai 3. toukokuuta 2012

Kaikenlaista kasvamista

Masut kasvaa, karvat kasvaa! Todella hitaan alun jälkeen Cindyn masuasukit ovat alkaneet vihdoin vauhdilla vaatia tilaa. Masu on jo melkoinen pallo, mutta toisaalta se oli sellainen jo ennen tiineyttäkin ;-) Sen vuoksi masun pyöristymistä ei nyt ole niin selvästi huomannut kuin aiemmin. Paino on lähtenyt nousukiitoon, parin viikon aikana on paino noussut puolisen kiloa, nyt 5½ tiineysviikon kohdalla puntari näyttää siis 5,3kg. Masunympärysmitta tuli muutama viikko siiten otettua (39cm) ja nyt mitta näytti n. 46cm. Vertailun vuoksi mittasin myös Usvan pallon, joka näytti aivan samaa mittaa :D Tiedä nyt noista ulkomuodoltaan, kummalla niitä pentuja siellä mahassa pitikään olla?

Jotenkin tuntuu ihan epätodelliselta, että tiineydessä ollaan jo näin pitkällä, että pienokaisten pitäisi olla maailmassa jo neljän viikon kuluttua! Aiemmissa tiineyksissä Cindyn käytöksessä on ollut havaittavissa ihan selviä muutoksia / outouksia, mutta nyt ei mitään. Ei kummallisia ääniä, ei ruokahalun kasvamista, eikä muita outoja temppuja. Olemme elelleet siis ihan normaaliin tapaan, eikä painonnousua lukuunottamatta mistään huomaa, että vauvoja on tulossa. Toki meillä on nyt muuten vähän rauhattomampaa, kun on Usvakin kokoajan jotain touhuamassa. 2-vuotiaat pennut varastavat shown, ja Cindy keskittyykin lähinnä nukkumiseen. Cindyä hieman ottaa päähän vilkkaat lapset, ja olisi kyllä emon mielenrauhaakin ajatellen mukavaa, jos Usvalle löytyisi piakkoin se ikioma koti, että meno vähän rauhoittuisi.

Mahan kasvattamisen lisäksi Cindyllä riittää jostain energiaa ja materiaalia kasvattaa myös turkkia! Kauluria alkoi yhtäkkiä pukkaamaan. Toivotaan, että turkki tällä kertaa pysyisi vähän pitempään ylläkin! Myös Tristan on alkanut kasvattaa ihan hurjasti alusvillaa - päällikarva sen sijaan on vähän hukassa. No kesähän on tulossa, mitä olisi kesä ilman kunnon kesämekkoa!

Osa turkista toki eilen huuhdeltiin viemärirottien lämmikkeeksi viikonlopun näyttelyä odotellessa. Mahtavaa, että kerrankin saadaan kotinäyttely Vaasaan. Kaikki vaan sankoin joukoin katselemaan kissoja Botniahallille! Mulla menossa mukana Tristan (niin mikä näyttelytauko??) sekä Sasu (Draconian Raven Claws)! Sasu vaihtanee väriä, ja ovat sitten Frodon kanssa vastakkain kisaamassa - ensimmäistä kertaa aikuisten luokassa. Poikia saa tulla moikkaamaan!

Mainoksessa esiintyy Kiaran tätipuoli Ranja (ai mitenniin samaa näköä?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti