keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pian jo kolme viikkoa!

Kisujen kasvu ja kehitys on ollut niin tasaista ja kommelluksetonta, ettei mulla ole mitään jännittäviä tarinoita jaettavaksi. Tietystihän se olisi mukava kertoa hassuista sattumuksista, mutta mamma hoitaa lapset oppikirjamaisen hienosti ja tenavat ovat tyytyväisiä. Tylsää vai mitä ;) Vielä asustellaan pentulaatikossa, eikä toistaiseksi harkita mitään vessa- tai syömistouhuja. Maitoa todellakin riittää. Meinasin tikahtua nauruun, kun eräänä päivänä Cindy ja Misty leikkivät hippaa, ja Cindyn pinkoessa ympäriinsä valtava maitoreppu vaan heilui puolelta toiselle.

Pentusia ei ole nyt juurikaan kuljeteltu mihinkään - sänkykin myytiin, eikä sen alle voi siis enää mennä. Vilja oli eräänä päivänä onnistunut joutumaan pentulaatikon ja seinän väliin, ja Voitto oli myös kuljetettu taas yksinään harhailemaan. Kuljetukset ovat onneksi jääneet näihin pariin kertaan. Ihan pian (toivottavasti tänään) koko kissapesue muuttaa sitten uuteen asuntoon Pukinjärvelle.


Viime viikonloppuna kisut olivat vuorokauden hoitajan kanssa, kun minä kävin pienellä reissulla. Välillä tekee hyvää pieni irtiotto kaiken mylläkän keskeltä. Poissaollessani kaikki putkulat olivat oppineet kävelemään neljällä jalalla! Toki meno on vielä vähän horjuvaa, mutta vauhtia alkaa löytyä! Erityisen hauskaa on seurata, kuinka pienet huojuvat pallot jo vaanivat toisiaan ja hyökkäävät toistensa kimppuun. Ei haittaa, vaikka kesken hyökkäyksen muksahtaisikin kumoon, kaveria voi silti puraista tassusta tai korvasta. En muista, että aiemmat pentueet olisivat olleet näin kovia tanssimaan. Välillä jopa koko porukka makaa yhtäaikaa selällään ja huitoo ilmaa rytmikkäästi.

Joka ilta käydään tutkimusretkellä sängyssä. Pienten lempipuuhaa on kiipeillä pitkin käsiä ja rinnusta ja tulla puskemaan naamaa. Muuten mukavaa, mutta pienet kynnet ovat aivan äärettömän hirvittävän terävät tällä hetkellä! Kunpa pian oppisivat laittamaan kynnet piiloon. Viimeistään puolen tunnin seikkailun jälkeen Cindy tulee ilmoittamaan, että olisi aika palata pesään. Sitten lapset pestään antaumuksella, syötetään masut täyteen maitoa ja nukutaan. Kaikki yöt todellakin aina nukutaan. Ei huutoa, ei mitään hätää. Ensimmäisenä yönä sängyn lähtemisen jälkeen lattianrajassa nukahtamista odotellessa oli hauskaa kuunnella, kuinka pentulaatikon elämisen äänet kuuluvat matalalle aivan eri tavalla. Mussun mussun maitoa, välillä Cindyn kurahtelua lapsille ja lakanan rapsumista pienten tassujen alla.

Väinö 2 viikkoa ♥

Pikkuisista on tullut muutamia alustavia kyselyitä, mutta vieraita ja sitä myötä sitovia varauksia otamme vastaan vasta neljän viikon ikäisestä lähtien. Kyselyt ovat tervetulleita :)

PS: Kuvat tekstiin tulevat taas jälkitoimituksena.

1 kommentti:

  1. Ooi, kiva lukea että teillä menee siellä hyvin ja vauvat kasvavat ja kehittyvät ja ovat suloluttania :) Me tässä Oskarin kanssa ihastellaan kuvia ja isukki lähetteleekin paljon puskuterveisiä esikoisvauvoilleen ♥

    VastaaPoista