perjantai 1. kesäkuuta 2012

Draconian III-pentue on syntynyt!

Torstaina kolmen aikaan möllöttelimme koko jengi sängyllä, kun yhtäkkiä 14:56 se tapahtui, Cindyli nytkäti lupaavasti :) Kolme supistusta - nyt alkaa viimein tapahtumaan! Sen jälkeen Cindy olisi tahtonut painua takaisin unten maille, mutta pennut alkoivat todenteolla tehdä tuloaan. Tristan nukkui kaikessa rauhassa sikeää unta synnyttävän Cindyn vieressä. Tällä kertaa ei kätilöity yhtä innokkaasti kuin viimeksi, eikä Cindykään nyt vaatimalla vaatinut pojan apua.

15:24 tuli sitten ensimmäinen sikiöpussukka näkyviin. Ensimmäinen vaavi oli hieman ponnisteluiden takana, mutta 15:36 pullahti maailmaan 113g poika! Hän näytti aivan Usvalta :) Cindy vapautti pennun tottuneesti pussista ja pesi huolella. 15:48 tuli istukka, joka katosi parempiin suihin. 16:00 alkoi tulla lisää supistuksia, ja 16:24 kovan puhkunan säestyksellä saimme maailmaan ensimmäisen pennun identtisen kaksoiveljen 113g! 16:36 tuli istukka ja katosi samantien röyhtäyksen saattelemana ;)

Ensimmäinen on syntynyt! Ja heti nälkä!
Mikä tuo on?
Veikko lämmittelee lämpötyynyllä, seuraava on tulossa.
Koita mami jaksaa!
Kaksi nälkäistä piiperöä saatettu maailmaan.
Kaksihan niitä piti ollakin, eikös?
Mums mums
Väinön ja Veikon ensiateria. Maistuu!

Molemmat pennut löysivät maitohanat, ja alkoivat mussuttaa tyytyväisinä. Cindy näytti huojentuneelta ja rauhoittui imettämään. Jännityksellä jäin odottelemaan, saataisiinko kuitenkin vielä jotain... ja niinhän siinä kävi, että 16:59 syntyi kolmas poika 121g, enkä ollut todellakaan uskoa silmiäni, kun se näytti jälleen identtiseltä kahden ensimmäisen kanssa, valkoisia hännänpäitä myöten! Ja koska tuli kolmas, tiesin että siellä on oltava myös se neljäs. 17:28 syntyikin viimeinen vaavi 117g. Ilokseni tämä vaavi oli pukenut ylleen edes hieman persoonallisemman turkin ;) Tämäkin mukula näytti pojalta, mutta saattaa sittenkin olla, että se on se tilaamani "Tristanin näköinen tyttö"!

Valmista tuli!
Synnytys ei olisi tälläkään kerralla voinut paremmin mennä! Kaikki pennut syntyivät noin puolen tunnin välein, jolloin emolla oli hyvin aikaa vapauttaa ne pussistaan, leikata napanuora ja pestä pentu, ennenkö seuraava alkoi tulla. Meitä ihmisiä ei tarvittu ollenkaan, otin vain pennut aina lämpötyynylle lämmittelemään, punnittavaksi ja sukupuoli-ihmettelyyn, kun seuraava alkoi syntyä.

1. Veikko
2. Väinö
3. Voitto
4. Vilja(mi)

Emo söi jälleen kaikki istukat, ja maha kiitti pulputen. Myös Nutriplussaa meni mukavasti, ja muutama maitohappobakteeritabletti annettiin ehkäisemään istukoiden mahdollisesti aiheuttavaa löysää mahaa. Emo ei millään malttanut liikkua pentulaatikosta minnekään, joten ruokalautanen tuotiin imettävän emon nenän alle, jolloin söi hyvällä ruokahalulla vaikeasta asennostaan. Pennut näyttävät olevan emolle taas kaikki kaikessa!


Tässä me nyt ollaan!
Koko illan pennut vain söivät, söivät ja söivät. Cindyn valtavasta maitorepusta riittää maitoa, ja se taitaa olla erittäin maukasta! Kaikki pennut löytävät nisän helposti, eikä tappeluita synny. Pentulaatikossa näkyy vain pieniä mustia möykkyjä, joiden pienet valkoiset tossut leipovat ahnaasti mamman masua. Hirveän tyytyväisiä koko jengi.

Minulla ei ole pentueelle valmiina nimiteemaa, eikä myöskään kutsumanimiä. En vaan osaa keksiä mitään nimiä ennenkö näen, miltä pennut näyttävät. En siis todellakaan tiedä, mistä pennuille tuli heti synnyttyään niinkin pöljät nimet kuin Veikko, Väinö, Voitto ja Viljami. Viimeiseltä tosin taitaa jäädä -mi pois nimen perästä :) Älkää pelätkö, ei niistä tule viralliset nimet :) Ehkä se on kuitenkin kiva, että jostain törähti moiset nimet, etteivät ne ole taas viikkokaupalla ykkönen, kakkonen, kolmonen jne...

Olen taas niin onnellinen, että jälleen kaikki pennut syntyivät ehjinä ja elävinä, aivan tasavertaisina ja yhtä vahvoina persoonina. Kukaan ei ole heikompi, ketään ei tarvitse auttaa. Saan vaan taas katsoa ja ihailla, kun emo hoitaa. Toivotaan, että onni jatkuu, ja pikkuiset alkavat kasvaa kohisten!

Valkoinen tassu nassulla ♥
Mamma jalkapohja kaipasi pesua.

Ensimmäinen yö on nyt takana, ja puolen vuorokauden ikään mennessä kaikkien painot ovat nousseet 13-21 grammaa. Emo viihtyy pienten kanssa laatikossa, imettää ja katselee niiden unta. Misty ja Tristan käyvät välillä katsomassa, ja Tristan kokee tehtäväkseen jälleen pissatushommat :) Myös emon häntä ja turkki käytiin pesemässä synnytyksen jälkeen huolella, kun Cindy itse keskittyi imettämiseen. Mistyä taas vähän jännittää moiset hiiret, ja se hiippailee hiljaa ja kurkistaa vain varovasti laatikkoon. 

Lapset ovat hiljaisia ja tyytyväisiä. Jos ne eivät syö, ne nukkuvat yhdessä kasassa jaksaakseen taas syödä lisää. Ihanat ♥

Mamma vahtii nukkuvaa läjää.
Piiperökasa ♥

1 kommentti:

  1. Jättisuuret onnittelut vauveleista! On ne taas niin ihania, että väkisin vauvakuumetta pukkaa...

    VastaaPoista