lauantai 2. kesäkuuta 2012

Maito maistuu

Piiperöiset ovat ehtineet jo kahden vuorokauden ikään. Maito maistuu, ja kaikki kasvavat kohisten! Kaikkien paino on noussut komeat 19g - 32g per vuorokausi. Kaikki ovat erittäin tasaväkisen kokoisia ja painot nousevat samaan tahtiin.

Jos kellään ei ole nälkä, sitten vain katsellaan pienoisten unta.
Vuorokauden ikäinen piiperökasa

Hieman huoltakin mahtui alkutaipaleelle, vaikkakin varmaan ihan aiheetonta. Cindystä on vuotanut kirkasta verta aika runsaasti. Kaiketi se kuuluu asiaan, huolestuin vain, kun aiempien synnytysten jälkeen moista ei tapahtunut. Lisäksi ruokahalu oli kadoksissa; viime yönä Cindy ei koskenutkaan ruokaansa. Aamulla ei maistunut edes nutriplus eikä multicat, jotka yleensä ovat herkkuja. Voi olla että tämä johtui siitä, ettei neito ollut ehtinyt käydä vessassa. Oma vessa ei kelvannut, vaan aamulla poikien puolelle käytiin vääntämässä sen kokoinen pötkäle, ettei ihmekään jos ei halunnut syödä lisää suolentäytettä! Sittemmin on taas syöty suht normaalisti, vaikkakin todella vähän verrattuna aiempien synnytysten jälkeiseen.

Peitto päälle, ettei tule kylmä!

Pienokaiset ovat edelleen hyvin tyytyväistä ja rauhallista sakkia. Niitä saa ihan vapaasti ottaa syliin siliteltäväksi, kukaan ei huuda tai kitise. Nuuskivat ja tuhisevat uteliaina ja kiipeävät pitkin polvea hurjilla kynsillään.

Sukupuoliinkin on nyt taittu saada varmuus. Identtiset veljekset ovat todella veljekset, ja erilainen nuori on kuin onkin tyttö! Aamulla meinasin saada sydärin, kun Viljan hännän alle olikin ilmestynyt pienet pallukat! Useamman henkilön varmistuksella ei kuitenkaan ole hätää, ei se ole pojaksi muuttumassa :) Jee! Tällä kertaahan olin esittänyt Cindylle tilauksen Tristanin näköisestä tytöstä., ja Cindy tuntuu olevan erittäin hyvä toimittamaan tilauksia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti