maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kohta valloitetaan koko maailma!

Pentulaatikon ulkopuolinen elämä on alkanut pikkupömpyläisiä jo kovasti kiinnostaa, ja maailmaa onkin päästy pikkuhiljaa valloittamaan. Avasin testiksi pentulaatikon oven, ja samantien kaikki olivat innolla kiipeämässä ulos. Puolisen tuntia kerralla jaksetaan yleensä juosta ja riehua, ja sitten kömmitään taas yhteen kasaan nukkumaan ja keräilemään voimia ja tietenkin tankkaamaan.

Täältä tullaan maailma!
Alkaa olla ahdasta.

Luonne-erotkin alkavat pikkuhiljaa hahmottua. Veikko on yleensä aina etunenässä juoksemassa ihmisten luo ja vapauteen. Veikko on myös ehdottomasti porukan äänekkäin pentu. Hiljaisia ne kyllä ovat kaikki, mutta jos jollain on asiaa, se on yleensä Veikko. Väinö puolestaan on kovin kehrääjä ja tykkää tulla siliteltäväksi. Vilja on ihan hurja vauhtitassu, juoksee ihan hurjaa kyytiä ympäri huonetta ja kovasti jo lelujakin lätkii. Voitto on ehkä hieman rauhallisempi, tarkkaileva kisu.

Katso vaikka, ollaan ihan erinäköisiä!
Vilja nukkukaverina

Isot kisut kiinnostavat pentuja, ja Mistyn ja Tristanin perässä kipitellään, yritetään läpsiä jalkoja ja häntää ja kaivaudutaan masukarvoihin, elleivät pojat ehdi juosta karkuun. Tristankin on jo hieman kokeillut, olisiko pienistä painikavereiksi. Näyttää kyllä aika hurjalta, kun Tristan kiepsahtaa selälleen ja nappaa pennun syleilyyn. Ilmeisesti moinen paini on kuitenkin molempien osapuolten mielestä ollut hauskaa, kun ei mitään kauhunkiljahduksia ole kuulunut, eikä mammakaan ole tullut keskeyttämään leikkejä. Misty puolestaan keskittyy pentujen pesemiseen ja puskemiseen :) Jaksaa kyllä aina naurattaa, kun Misty puskee pentua päähän. Kuitenkin itselläkin yleensä on mennä nenä lyttyyn Mistyn hellyydenosoituksista...

Oon jo melkein yhtä iso kuin isoveli. T:Väinö

Kaksi marjaa ♥ Vilja ja Tristan

Pentuhiekkaa laitoin tilaukseen viime viikolla, ja nyt kädet ristissä odotetaan, että paketti ehtisi äkkiä oven taakse. Pissaus nääs kyllä jo sujuu. Lakanalta on löytynyt jo monta isoa lammikkoa.
Ruokaa ei olla vielä edes yritetty maistella. Cindyn ruuat tarjoillaan kyllä pentulaatikkoon, mutta ketään ei ole kiinnostanut ainakaan lautaselta maistella. Pikkuhiljaa varmaan koitetaan alkaa aktiivisemmin tarjota pikkuisille maistiaisia. Maitoa on riittänyt vielä oikein hyvin, ja painot nousevat kohisten.

Veikko 3 viikkoa
Väinö vajaa 3 viikkoa
Voitto 3 viikkoa
Voitto 3 viikkoa
Vilja 3 viikkoa
Muuttamaan ei olla päästy vieläkään. Olen ehkä maailman hitain muuttaja. Mut josko tänään! Sitten saadaankin paljon jännittäviä kuvia, kun kisut pääsevät tutustumaan ulkotarhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti