torstai 23. elokuuta 2012

12-viikkoisia ipanoita ja kiipeilypuun metsästystä

Pennut ovat saavuttaneet 12 viikon iän! Hurjan suuria, vilkkaita ja päivä päivältä ihmisläheisempiä veijareita. Varsinkin Väinö on alkanut yhä enenevässä määrin hakeutua syliin. Väinö parkkeeraa usein rinnan päälle ja kehrää niin että tanner tärisee. Misty-sedältä hän on tainnut oppia naamaan puskemisen! Pieni puskutraktori puskee naamaa ja pesee poskia. Muutaman kerran on myös puraistu nenästä, ihan nätisti tosin :) Nyt on ollutkin vähän ahdasta, kun sekä Veikko että Väinö haluavat illalla koneella istuessani sylipaikan iltatorkuilleen. Myös Voitto ja Vilja hakeutuvat yhä useammin paijattaviksi, varsinkin aamuisin. Tänä aamuna en meinannut päästä sängystä ylös, kun koko jengi purisi, puski ja vaati rapsuttelua. Monta kertaa yöllä herätessäni olen hihitellyt ja harmitellut, ettei pimeässä saa oikein hyvää kuvaa. Joka yö kaikki seitsemän kissaa ovat nukkuneet sängyssä. Iltaisin ollaan riehuttu extrapaljon, ja sen jälkeen on onneksi maltettu nukkua koko yö putkeen, eikä ovea ole enää tarvinnut laittaa kiinni.

Perhepotretti! Melkein 12-viikkoiset ja mamma! Vain isukki puuttuu kuvasta.
Mamma on vähän höpsö. Tässä ei sentään näkyneet vampyyrihampaat.
Isoveli tahtoo kans!

Parvekkeen ovea ei ole enää voinut pitää auki 24/7. Pihalla on niin jäätävää, että joudun muutenkin oven aukiollessa pukeutumaan villapaitaan ja villasukkiin. Niinpä nyt joutuukin jo miettimään hieman uusia sisustusratkaisuja talven varalle. Kissojen valtakunnassa parvekkeella heillä on kolme kiipeilypuuta ja tähystyspaikkoja. Sisällä on ainoastaan yksi suuri raapimapönttö ja keskikokoinen puu, jolle ei oikein löydy paikkaa. Parvekkeelle tulee tupruttamaan lunta, eivätkä kiipeilypuut siitä varmaan hirveästi tykkää. Sisällä tilaa on sen verran rajallisesti, etten saa parvekepuita kuitenkaan sisälle raahattua. Haussa olisi kattoon ulottuva yksinkertainen puu, jonka vaatima lattiatila olisi pieni, mutta löytyisi monta mukavaa nukkumapussia, eikä mitään turhia mökkejä tai tasoja joissa ei voi nukkua. Mutta ei, kaikki tarjolla olevat ovat pullollaan turhia koloja ja nukkumapusseja aivan liian vähän. Varsinkin Tristania ihan selvästi harmittaa, ettei sisällä pääse nyt katonrajaan tähystelemään ja nukkumaan. Tristan kiipeää usein pahvilaatikkopinon päälle, ja eilen pinosin monta rahia päällekäin, josta tulikin heti lempipaikka. Zooplussalle oli tullut uusi versio suositusta Atlas-puusta, jollainen meilläkin on ollut. Siinä oli muutama taso korvattu nukkupusseilla! Olisin sen tilannut, mutta saatavilla oli vain beige. Edellistä Atlas-puuta en vanhasta kämpästä raahannut mukaan kun se oli jo niin aikansa elänyt, mutta todennäköisesti täytyy sitten tilata uusi moinen, kun ei parempaakaan löydy. Toivotaan, että "uudistettu Atlas" ilmestyisi pian myös harmaana!


Vilja huollossa :)
Vilja ja pojat

Olen löytänyt nyt myös uuden lempparihiekan! Tähänastinen paras kokemus on ollut Extreme Classicista, mutta jostain syystä se on alkanut nyt lemuta aika karmaisevalta. Sen kyllä huomaa kun yksi hiekkis on makkarissa, vaikka pömpelissä piilossa onkin. Golden Grey Master ei haise, tekee todella tiiviit paakut ja soljuu ihanasti lapiossa :D Tähän mennessä hienojakoisinta ja lapioitaessa siitä tulee ihan silkkinen vaikutelma. Toivotaan, että sen hinta ei Zooplussalla pompsahda pilviin samoin kui Extreme Classic nykyään.

Ja Veikko ja Väinö etsivät edelleen niitä oikeita perheitään :) Luovutusikä häämöttää jo vähän yli viikon päästä, jolloin Voitto jo lähteekin hurmaamaan uutta kotiaan!

Kiaraakin on käyty katsomassa ♥ Iso tyttö jo!

1 kommentti:

  1. Väinö on kyllä tosi söpö :) Mun blogissa on teille tunnustus :)

    VastaaPoista