sunnuntai 5. elokuuta 2012

Ensimmäiset rokotukset

Elokuun ensimmäisenä päivänä pääsimme jälleen eläinlääkärireissulle, tällä kertaa ihan suunnitellulle sellaiselle! Oli ensimmäisten rokotusten ja mikrosirujen aika. Kaikki pentuset olivat jälleen hyvin rohkeita, ja tulivat boksista itse jonossa toimenpiteisiin. Rokotukset sujahtivat aika huomaamatta, mutta jättimäinen mikrosiruneula aikaansai kaikilla samanlaisen pienen kiljahduksen. Cosmasnacksia mutustellessa moinen kuitenkin heti unhoittui. Töppöset olisivat mielellään jääneet pitemmäksikin aikaa tutkimaan uutta paikkaa.

Melkein 9 viikkoa!
Veikko hassuilee :)
Vilja ihmettelee, miksi paketissa on vaan veljien kuva :<

Tällä kertaa pikkuviikarit todellakin osoittivat todeksi sen, että rokotus saattaa väsyttää... Veikko oli nukahtanut jo boksiin. Muut jaksoivat raahautua sopiviin unipaikkoihin, ja sitten kuorsattiin tuntitolkulla!

Uninen jengi!

Vellimasuepisodista parannuttiin täysin. Vessojen määrää on vähennetty ja otettu erilaisia hiekkoja kokeiluun. Pelletitkin tapaan pitää pennuille tarjolla, vaikkeivät isot kisut valitettavasti niitä halua käyttää. Ainakin Väinön ja Veikon voi sillointällöin tavata pellettilaatikosta. Paakkuuntuva mikrohiekka on kuitenkin ehdoton suosikki, ja yhden säkin verran on nyt testissä myös isompirakeisempi bentoniittihiekka, jonka hajunsitovuuteen ei ainakaan siivooja ole erityisen tyytyväinen... Pennuille kelpaa kyllä kaikki, ja pikkuhiljaa jätöksetkin alkavat olla sitä kokoluokkaa, ettei tiedä onko vessassa käynyt iso vai pieni kisu! Roskapussillisen saa raahata roskiin joka päivä, joten hiekankulutus on kyllä taattua.

Mamma on vienyt lapset ulos syömään!

Vauhtisakilla on käynyt myös suht paljon vieraita ja leikittäjiä. Kaikennäköiset ja kokoiset leikittäjät otetaan innolla vastaan. Pikkuiset soveltuvat siis erittäin hyvin myös lapsiperheeseen, jossa leikittäjiä riittää.

Viisi viihtyjää!
Lopuksi vielä kuvapläjäys 9-viikkoisista! Isoveli tahtoi myös kuviin ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti