maanantai 20. elokuuta 2012

Valjasulkoilua ja arvoitus

Töihinpaluuni kunniaksi alkoivat helteet. Perjantaina oli niin mukava ilma, että kotiintultuani päätin napata Viljan mukaani ja lähteä tutustumaan etupihaan. Saimme Frodon omistajalta kahdet pikkiriikkiset pentuvaljaat, jotka istuvat piiperöille hienosti. Vilja ei hirveästi moisista häkkyröistä innostunut, mutta unohti ne välittömästi ulos päästyään. Ei olisi uskonut, että kyseessä oli ensimmäinen kerta valjaat päällä ja ulkona! Toki pennut ovat tottuneet ulkoilmaan ja ulkoa kantautuviin ääniin hengatessaan parvekkeella. Vilja viipotti heti häntä pystyssä tutkimaan ruohikkoa ja muita uusia juttuja. Ruoho maistui hurjan hyvältä, ja sitä mussutettiin antaumuksella. Vuorellakin käytiin kiipeilemässä.

Vilja Vuorikiipeilijä
Nam nam nam nam hyvää ruohoa!

Iso naapurin setä hieman jännitti, ja naapurin lähtiessä autolla pihasta menimme hieman kauemmas turvaan. Lopuksi ilkeä amppari alkoi kiertää meitä, eikä mennyt pois vaikka kuinka juoksin edestakaisin. En tietenkään Vilja sylissäni voinut hirveästi huitoa ja kiljua, joten juoksin sisälle :D Ensimmäinen ulkoilu taisi olla kuitenkin väsyttävä, kun Vilja painui samantien ruokakipon kautta nukkumaan. Veljet saivat vain haistella kateellisina, mutta kyllä hekin vielä ulos pääsevät :)

Tämä keppi on tielläni! Tapan sen!
Valpas ulkoilija

Lopuksi esitän mahdottoman arvoituksen. Arvoituksen ratkaissut saa palkinnoksi mainetta ja kunniaa! Missä on Tristanin rekisterikirja ja passi? En ymmärrä miksei niitä voi näyttelyn jälkeen laittaa heti sinne missä muutkin kissojen paperit ovat. Viime Pirokin jälkeen laitoin laukun pesuun, ja muistan ottaneeni rekkarin sieltä, jonka jälkeen se lojui eteisessä jonkin aikaa. Mutta missä se on nyt! Mistä ihmeestä etsisin, kun lyö aivan tyhjää. Ehdin jo hätäillä että se on mennyt lehtikeräykseen. Jokin aika sitten laitoin vanhoja lehtiä pois ja pennutkos siitä ilahtuivat ja levittivät kaiken ympäriinsä. Josko rekkari olisikin lentänyt samaan kasaan? No ei kai nyt sentään, ainakaan toivottavasti :S Onneksi on vielä muutama viikko aikaa etsiä ennen seuraavaa Pirokkia!

Muutaman viikon takainen mukava puuha

1 kommentti:

  1. Oisko se sohvan alla tai maton alla? Tai jonkun muun kodinkoneen alla? Se on aivan käsittämätöntä, miten ei vaan voi laittaa niitä tavaroita oikeille paikoilleen! Mäkin oon muutamalle tärkeälle jutulle osoittanut selvän paikan ja päättänyt edellisten etsimisten jälkeen, että laitan ne aina paikoilleen. Mut silti ne vaan aina jää johonkin... Jos sulla on jotain hyviä vinkkejä, minne ois voinut jemmata muistitikun ja iPodin, molemmat todennäköisesti eri paikoissa, niin otan vinkkejä vastaan... :D Molemmat olleet jo kauan kadoksissa.

    VastaaPoista