perjantai 14. helmikuuta 2014

5 viikkoa

Tänään oli aika yrittää saada 5-viikkoisista yksilökuvat. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta jotain sain aikaan. NYT mustissakin on nassuissa sen verran eroa, että näkee ilman pantojakin kuka on kyseessä. Toki vain nassuista, joten parempi vaan pitää pannat käytössä ;)

Kaikki ovat hyvin vauhdikkaita ja meneviä tapauksia. Niki on ehkä hieman "hitaastilämpenevä" ja usein istuu paikallaan ja tuijottaa ihmettelevillä silmillä. Aikansa ihmeteltyään vauhtia löytyy kuitenkin vähintään yhtä paljon kuin muiltakin. Nino puolestaan on aina ensimmäisenä juoksemassa ihmisiä vastaan tervehtimään.

Muutoin luonteet ovat hyvin samankaltaiset, rohkeita ja aktiivisia.

Nappi
Nipsu
Niki
Nanna
Nino

Kaikki ovat jo Nannan johdolla oppineet kiipeämään itse sängylle. Pentulaatikon seinät eivät todellakaan enää pitele ketään. En siis ole turvassa enää missään! Öisin löytyy usein joku pieni vierestä, ja koska Cindy avaa pentuhuoneen oven joka aamuyö, yleensä aamulla herätessä sängystä löytyy lähes kaikki kissat. 

Itse poikkaisin nilkkani tuossa päivänä kauniina, joten olen makoillut paljon jalat ylhäällä pentujen kanssa lattialla, ja kyllä ovatkin hyviä hoitajia!

Nyt viikonloppuna on luvassa pentulaatikon purkaminen ja tilalle tulee jotain hyvin jännää ;)

Kaunis mamma ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti