tiistai 4. helmikuuta 2014

Ovi aukesi


Moi! Olen Niki.

Luulin, että nämä pentuset ovat ihan totaalihirviriiviöitä, mutta luettuani vertailun vuoksi blogimerkintöjä aiemmista pentueista, totesin että samanlaisia hurjimuksia muutkin ovat olleet. Järkytyin kun huomasin, että viimeksi kolmeviikkoisina oltiin jo valloitettu koko huonetta ja alle neliviikkoisina kaikki tulivat jo laidan yli... Minä kun meinasin pitää nämä vielä pari viikkoa laatikossa... Aloinkin heti mööbleerata uudestaan, ja eilen pentulaatikon ovi sitten avautui, ja pikkuiset saivat kömpiä ulos.
Oho, ovi on auki! Lähdetääs veljet tutkimusmatkalle!
Voi ei, kohta ne on kaikkialla. Paree kaivautua luolaan turvaan.
Seikkailijat

Hetken aikaa pentuset viihtyvät ulkopuolella - tutkivat ja juoksentelevat huojuen. Varsinin Nannan meno on melkoisen tomeraa, kun se takapuoli keikkuen viipottaa menemään. Vaikka nyt päästäänkin ulkomaailmaan, on hassua ja hurjan söpöä, miten aikansa seikkailtuaan kaikki kömpivät takaisin laatikkoon nukkumaan yhteen kasaan. Vilja seurailee pienten seikkailua yleensä sängyn päältä, ja kun on tullut aika kömpiä laatikkoon, Vilja menee perässä syöttämään ja nukkumaan.

Hei, tule takaisin!
Tervetuloa takaisin kotiin!

Nams mums!
Rennosti :)

Pentulaatikon ulkopuolella on myös Viljan ruokakuppi, jonka annoin olla paikallaan siitä huolimatta, että siellä todennäköisesti käydään uimassa. Yöllä Nappi sitten yllätti minut, ja pitkään ja antaumuksella nassutti ruokakikipolla! Ja ruokakippoa... Nanna ja Nipsu puolestaan olivat kipossa tassujaan myöten, mutta eivät vahingossakaan maistaneet, kuten ei myöskään Niki eikä Nino.

Nam, hyvää!

Nanna mieluummin ui

Ruiskusta olen tarjoillut kaikille pieniä maistiaisia, mutta kun ei maistu niin ei maistu. Vilja auttoi syömisyrityksiä kippaamalla vellikupin pesään, ja sitten oli mömmössä niin pennut, emo, pesä kuin minäkin. Ei voi ainakaan sanoa, etteikö pyykinpesua riitä...

Hopsistakeikkaa...

Nappi näyttää nyt närhen näppylät kaikille niille, jotka epäilivät hänen kissuuskelpoisuuttaan! Vaikka alkutaipale ei sujuisi täysin ruusuisesti, ei sen tarvitse tarkoittaa sitä, että kissassa olisi jotain vikaa. Tänään Nappi ähersi jotain oven takana, ja myöhemmin huomasin, että hän oli aikaansaanut sievän pienen ruskean kastemadon :) Ruoka maistuu kiposta hyvin, ilmeisesti ruiskuruokinnan saa nyt lopettaa! Melkoinen edelläkävijä.

NII! Ettäs tiiätte! T:Nappi

Kynsienleikkaukseenkin on totuteltu. Tai eipä siinä paljoa totuteltavaa tuntunut olevat, toimenpide sujui ihan uskomattoman nätisti. Nappi jopa kehräsi koko leikkuun ajan. Nanna oli ainut, jolla oli hieman eriäviä mielipiteitä moisesta touhusta. Aika lyhytaikainen oli kuitenkin ilo leikatuista kynsistä, viimeistään kahden vuorokauden kuluttua tuntuivat jälleen yhtä teräviltä kuin ennen leikkausta. 

Voi Nappi kun mä niin susta tykkään!
Painiharjoitus!
Katsos Nipsu mallia miten kaveria kurmootetaan!
Heeei äläs vielä mene mihinkään, painiharjoitus on kesken!

Postista tupsahti myös aivan hurjan sievät pikkuiset kaulapannat! Kaikille tietenkin se väri, mikä syntymästä asti on ollut tunnusvärinä. Nipsulle keltainen, Nikille pinkki ja Ninolle sininen. Ajattelin, että pienet kauhistuvat kaulakorujaan, mutta eiväthän ne ole moksiskaan! Vilja niitä vähän ihmetteli pentuja pestessään, mutta muuten pannat ovat saaneet olla ihan rauhassa. Ehkä varmuudenvuoksi otan ne pois jos olen pitempään pois kotoa, mutta muuten saavat pitää pantojaan. Niissä on toki turvalukitus, joka aukeaa jos panta tarttuu jonnekin. Webbikamerastakin nyt tarkkasilmäisimmät erottavat kuka on kukakin, vaikka kameran värienerottelukyky hieman hatara onkin.

Pahaa-aavistamaton nukkuja sai pannan

Katsokaas kuinka hieno panta minulla on! T:Nipsu

Vierailuaikakin on alkamassa. Innokkaimmat ovat jo varanneet loppuviikon täyteen, mutta ensi viikolle mahtuu hyvin ainakin maanantaista perjantaihin. Pyrin siihen, ettei päivässä kävisi kahta vierasjoukkiota enempää, onhan se hurmaaminen pienille vielä raskasta. Kouluaikatauluni ovat hyvin vaihtelevat, mutta aikoja voi ehdottaa vaikkapa sähköpostitse!

Imurille pitää vähän suhista ;)
Mamman kainalossa on turvallista.

Varaustilanteesta sen verran, että kyselyitä on tullut melko paljon. Kaikki pojat ovat tällä hetkellä "mietinnässä", eli kotitarjokkaita on. Mitään ei kuitenkaan ole lyöty vielä lukkoon, koska ensivierailut ovat vielä edessäpäin. Lisää kyselyitä voi edelleen laittaa. Nanna puolestaan etsii vielä sitä sopivaa sijoituskotia. Tajusin, että tuo saattaa olla terminä monelle vieras, joten kunhan ehdin, kirjoitan aiheesta selvennyksen!

Nanna
Yritys saada kaikki mustikat samaan kuvaan ;)
Niki
Nipsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti