torstai 27. helmikuuta 2014

Seitsenviikkoiset seitikit

Penskat ovat jo viikon verran valloittaneet muutakin kuin makuuhuonetta. Ilo oli ylimmillään, kun juoksutila lisääntyi. Hereillä ollaan jo useita tunteja kerrallaan ja meno on kuin villieläintarhassa. Minäkin olen jo pikkuhiljaa tottunut menoon, nukahdin päiväunillekin Nipsun ja Nannan painiessa naamani edessä ja käänsin vain kylkeä, kun joku paukutti pallorulettia aamuyöstä varmaan tunnin putkeen.

Ruoka maistuu kaikille hienosti. Kaikenlainen liha on ihan ehdotonta herkkua, hurja murina vaan käy lautasella :) Päivät täyttyvät riehumisesta, nukkumisesta ja syömisestä. Isot kissat viettävät pentujen kanssa melko paljon aikaa, vaikkakin välillä lähtevät saunaosastolle rauhaan.

Tänään mittarissa on jo seitsemän viikkoa!
Nappi on edelleen kaikkein pienin, mutta kasvaa kuitenkin samaa tahtia kuin muut. Nappi syö tosi paljon ja on ihan kaikkiruokainen. Paras kaveri on Nanna, jonka kanssa useimmiten painiskellaan ja nukutaan kasassa.
Nipsu on ihan hurja ad/hd-tapaus. Nipsu ei paljon ajattele, vaan työntää nokkansa ekana joka paikkaan ja on ihan hurjan vauhdikas. Jos tassut eivät pysy mukana, sitten vaikka kuperkeikataan eteenpäin.
Niki on porukan rauhallisin ja ujoin. Ei arka, mutta hieman hidas ja mietteliäs. Ei vielä hahmota ympäristön liikkuvia asioita (lelut yms) niin hyvin kuin kaverit. Niki nukkuu eniten, ja varmaan siksi on kirinyt suurimmaksi pojaksi. Niki ei hae ihmisiin yhtä paljon kontaktia kuin muut, mutta tulee kyllä siliteltäväksi. Kavereiden kanssa puuhaaminen on hänelle mieluisampaa. Niki kaipaisi kaverikseen rohkeaa kisua. Niki ja Nipsu ovat todella hyväluustoisia jytkyjä poikia.
Nanna on tosi vauhdikas ja porukan fiksuin. Parhaita kavereita ovat Nappi ja Niki. Nanna ei tyttöydestään huolimatta jää kakkoseksi kenellekään. Nanna keksii aina tekemistä ja äkkää uudet jutut nopeiten. Nanna kuljettelee ylpeänä hiiriä yms saaliitaan suussaan ympäri huushollia.
Nino on edelleen porukan nallekarhu, kaikkien kaveri. Nino hurmaa kaikki ihmiset letkeän rennolla olemuksellaan. Painossa Nino on nyt jäänyt mustikkakavereiden taakse, mutta pesee muut turkillaan. Nino on ehkä porukan valikoivin ruokansa suhteen. Olemukseltaan Nino on muutenkin lötkömpi kuin jytkyveljet Nipsu ja Niki.

Napilla on katse tulevaisuudessa
HöpöNappi
Nipsu pysyi hetken paikallaan ;)
Tässä todellisempi kuva ;)
Nipsu
Nipsu
Niki on jo niin äijjä!
HöpöNiki
Niki
Nanna on pahis
Ainut kuva Ninosta, mahoton kuvattava ;P

2 kommenttia: