lauantai 11. tammikuuta 2014

Ensimmäinen vuorokausi

 (Edelliseen postaukseen lisätty kuvat!)

Eka yö meni oikein nätisti. Vilja taisi makoilla koko yön pienokaisten kanssa. Muutamaan otteeseen havahduin pentujen kiljuntaan, mutta muuten oli ihan rauhallista. Hämmästyin suuresti, kun herätessäni kello oli 15... Punnituksessa valitettavasti oltiin menty osittain hieman takapakkia, Napin paino oli jopa alempi kuin syntymäpaino.  Ylipäänsä painot ovat lähteneet nousuun tosi hitaasti, mahtaako maitoa tulla kunnolla? Ainakin ovat ahkerasti olleet ruokailemassa... Toisaalta nämä olivat jo syntyessään melkoisen kookkaita!

Koko päivänkin Vilja vietti rauhallisesti pentujen kanssa. Ovi on ollut välillä auki, ja muut kissat ovat halutessaan päässeet vierailemaan. Kaikki ovat käyneet pentuja kurkistamassa ja käveleskelemässä pentulaatikon reunoilla, mutta ketään ei pennut sen kummemmin kiinnosta.

Vilja voisi syödä hieman enemmän. Pentujen ääreltä ei ole maltettu nousta edes ruokapaikalle, joten olen antanut nokan eteen pieniä annoksia. Päivän saldona on 1/4 vuoka pentupateeta, 100g possunsydäntä ja kananmunan keltuainen sekä energiatahnoja... Kunpa ruoka alkaisi laskea paremmin, ja juoma!

Iltasella Viljan takapäästä alkoi vuotaa melko paljon verta. Varmaan ihan normaalia vielä tässä vaiheessa, mutta toivottavasti ei enempää. Myös iltapunnituksessa Napin paino oli edelleen laskenut, ja se onkin muihin verrattuna melko pikkuinen :( Katsotaan vielä huomisaamun paino, ja mietitään sitten jatkotoimenpiteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti