tiistai 7. tammikuuta 2014

Eristysselli

Meinasin, etten vieläkään ota Viljaa kanssani eristyksiin nukkumaan yöksi, mutta kun sänkyyn mentyäni seinän takaa (=saunasta) kuului kuopsuttelua, päätin kuitenkin toisin. Saunaan ei ainakaan synnytetä! Vilja ei niin kauheasti ilahtunut eristyssellistä, katseli ovea, mutta ei kuitenkaan sanonut sanaakaan. Kovasti olisi tahtonut loikata lipaston päälle ja siitä kaapin päälle, mutta olen tukkinut reitit, ettei käy hassusti. Eilen loikkausyritys päättyi rämähdykseen pentulaatikon päälle :(

Yö meni kuitenkin oikein nätisti nukkuen. Aamusella heräsin siihen, kun neito kaivautui peittoni alle. Sitä ei ole kyllä aikuisiällä koskaan tehnyt. Eipä kyllä sen puoleen tässä nykyisessä asunnossa ole myöskään juuri koskaan nukkunut sängyssä, vaikka edellisessä asunnossa oli vakiopaikka jalkopäässä.

Kellon piristessä 11 aikaan päästin Viljan ulos makkarista, ja kaikki muut kisut puolestaan tulivat kanssani nukkumaan. Oho, nukuimme vielä 4 tuntia lisää. Mitä, huomennako takaisin kouluun vai?

Kolmen viikon loman loppu häämöttää. Olen pyytänyt Viljalta, että ainakaan torstaina ei synnytettäisi! Minulla on koulua 11-14 ja 17-20 ja noilla tunneilla pitäisi mielellään olla, koska ovat aloitustunnit. Keskiviikkonakin pitäisi käväistä koululla 17-20. Perjantaina on sitten jälleen vapaata, joten se sopisi passelisti. Saas nähdä miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti