torstai 9. tammikuuta 2014

Pianko synnytetään?

Käväisin koulussa viidestä kahdeksaan. Kamera oli päällä, mutta heti ensiminuuteilla neitokainen oli paiskannut sen seinään niin jotta yhteys katkesi - minuahan ei kuvata ;) Kotiin saapuessani makuuhuone oli aikalailla myllätty. Lipaston päälle oli jälleen pyritty, ja siksipä kamerakin oli ottanut osumaa.

Päästyään pois yksiöstään, Vilja hakeutui sohvan alle. Se nyt on kaikkein hankalin mahdollinen synnytyspaikka... Siinä vaiheessa kun laserlelu tai raksujen kilkatus eivät houkuttaneet tyttöstä sieltä pois, totesin, että nyt taitaa olla synnytys lähellä... Niinpä kaivoin muhkun sohvan alta pois ja siirryimme makuuhuoneen rauhaan kahdestaan. No Viljalla oli joitain mielipiteitä, joten otin Tristanin kaveriksi. Viljan olo näytti aika tukalalta, ja sitten alkoi läähättelemään. Cindy ei ole tehnyt vastaavaa ennen synnytystä, mutta lähellä ollaan nyt varmasti. Tristan ei oikein ottanut tosissaan tulevan kätilön rooliaan, vaan hassutteli uuden kettulelun kanssa ja möyrysi peittojen alla. Hetkeksi kuitenkin malttoi pysähtyä hoivaamaan siskoaan.

No, jonkun aikaa Vilja uinui, ja tukaluus meni ohi. Äsken syömisen jälkeen taas läähähti, mutta nyt nukkuu jälleen rauhallisesti lattialla. Saapa nähdä, mahdetaanko synnyttää tänä yönä. Toisaalta toivon niin, sillä huomenna tosiaan pitäisi olla siellä koulussa päivällä...

Uhhuh, puh
Apuaaaaa mä synnytäääään!
Eikö kukaan kuuuuule!
Kamalaa!
Hei sinä siellä, täällä on neito hädässä!
- Voisikko tulla  auttamaan? - Jaahas, herkullisia kissanpentujako tarjolla? 

Valas
Pidä minua kädestä kiinni...
No hoivataan nyt vähän sitten...
Hähääää leikkiminen on paljon kivempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti