tiistai 21. tammikuuta 2014

Mitä muut kisut tuumaavat?

Vilja on saanut aikalailla rauhassa hoivata pentujaan. Tokikaan häntä ei yhtään haittaisi, vaikka pentulaatikossa olisi seuraa ja hoitoapua, mutta muut kisut ovat nyt pitäneet hieman välimatkaa. Välillä kaverit käyvät kurkkaamassa laatikkoon, joko pienokaiset olisivat leikki-iässä? Ei vielä, täytyy odottaa...

Ovi on aina auki, kun olen kotona. Pentuportti on osoittautunut äärettömän käteväksi, se on sen verran korkea, ettei siitä ihan hups vaan mennä yli. Näin voin seurata, missä kukin kisu menee, vaikken kokoajan nököttäisi pentulaatikon äärellä. Vilja ei näin myöskään saa päähänsä lähteä kuljettelemaan pentusia makuuhuoneen ulkopuolelle. Ilma vaihtuu ja kisut eivät tunne itseään eristetyiksi. Vilja ei portin yli pääse hyppäämään, muut pääsevät kyllä, kunhan vaan tahtovat. Kun Vilja tahtoo jaloittelemaan, avaan portin. 

Kun olen poissa kotoa, pentuhuoneen ovi on lukossa. Öisin se on vain kiinni, ilman lukkoa. Cindy on ihan supertaitava, koska oven sulkemisesta ja portista - tuplavarmistuksesta - huolimatta, hän osaa avata oven ja tulla makkariin. Jonain yönä olen havahtunut siihen, kun Cindy mussuttaa Viljan ruokia pentulaatikossa, välillä siihen  kun äiti ja tytär kisailevat jalkopäässä...

Tunnelma on varsin rauhaisa, kaikki tuntuvat olevan tyytyväisiä tämänhetkiseen tilanteeseen.

Mitäs täällä tapahtuu, kurkistaa Cindy
Vilja oli juuri synnyttänyt
Jahas... mitäs mitäs...
Cindy odottaa pentuja pentulaatikossa
Tipsukin kurkisti hetken päästä
Mummo tarkistaa
Setä kurkistaa
Setä pitää huolta
Mikäs tämä tämmöinen on, tuumii Misty
Mummon ja mamman mielestä Nanna voisi hyvin jo syödä kiinteää ruokaa
Misty-setä valvoo
Kuvausassistentit
Hali Napille ♥
Tipsu-sedän hoteissa on turvallista poseerata
Mammaaaa mitä tapahtuu?
Assistentit pitävät huolta kuvattavien hyvinvoinnista
Misty-setä ♥ Nipsu
Nino kömpi mummun hoteisiin ♥
Eikä mummu silloin tietenkään voinut olla hoivaamatta!
Kukkuluuruu! Hihhih, mummo hoitaa mua, iloitsee Nino

Meillä on käynyt myös yksi ihmisvieras. Tilanne oli poikkeustapaus, vieras mm. vaihtoi steriilit vaatteet saavuttuaan ;) Muita vieraita alamme ottaa vastaan, kun neljän viikon ikä on saavutettu. Silloin on kriittisin vaihe ohitse, ja pikkuiset osaavat jo tehdä muutakin kuin syödä ja nukkua!

Vieras ei osannut pitää varaansa, ja pahaa aavistamattomana otti pienen pentusen kämmenelleen. Siihenhän se nukahti! Voisitko itse kuvitella hievahtavasikaan moisessa tilanteessa ainakaan puoleen tuntiin ;)

Nanna untenmailla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti